E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
bende devamlı dinleniyorum evişlerini falan bile bıraktım eşim yaptırmıyo evde kaynanamda var zaten ama sancım neden oluyo doktor gebelikle ilgili bi problemin yok dedi son gittiğim doktor diğerini kimse tavsiye etmiyodu zaten özeli var diye ona gidiyodum bana boşuna erken doğum önleyici haplar kullandırdı sancılarımdan şikayetçiyim neden oluyo bilmiyorum
arkadaşlar geçen hafta pazartesi kanamam oldu diye doktora gitmiştim ultrasonla muayene etti rahim ağzın genişlemiş erken doğum riski 2 gün hastanede yattım serumlar prepar magnezyum 10 gündürde evde yatıyordum gece adet olacakmışım gibi sancı vurdu sabaha kadar uyuyamadım bugün başka bi doktora gittim bunu tavsiye etmişlerdi hem alttan muayene etti hemde ultrasonla muayene etti açıklık falan yok herşey normal dedi kansızlığım varmış ama sancım devam ediyo kafam okadar karıştıki bebekde iyi herşey normal kabızlığa bağlı olmuş olabilir dedi kanama gebeliğe bağlı değil dedi napcağımı şaşırdım
arkadaşlar geçen hafta pazartesi kanamam oldu diye doktora gitmiştim ultrasonla muayene etti rahim ağzın genişlemiş erken doğum riski 2 gün hastanede yattım serumlar prepar magnezyum 10 gündürde evde yatıyordum gece adet olacakmışım gibi sancı vurdu sabaha kadar uyuyamadım bugün başka bi doktora gittim bunu tavsiye etmişlerdi hem alttan muayene etti hemde ultrasonla muayene etti açıklık falan yok herşey normal dedi kansızlığım varmış ama sancım devam ediyo kafam okadar karıştıki bebekde iyi herşey normal kabızlığa bağlı olmuş olabilir dedi kanama gebeliğe bağlı değil dedi napcağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?