- 21 Aralık 2014
- 2.005
- 1.767
- 133
- 36
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
,Buna nasıl dayandınız?3 aydr regl olmuyorum
Hamilemisinki?Konum tasinmazsa sevinirim en azindaan bir sure:)
Arkadaslar bende bir suredir idrardsa kotu koku kasinti yanma var bugun dra gittim idrar tahlili temiz cikti smear testi arti microbiyolojik bir test daha yapildi ama sonuclar henuz cikmadi bana cok dert oldu bu durum iliskidede canim aciyor boyle bir durum yasayan varmi ayrica 3 aydr regl olmuyorum
Cikmadi ama ben bazen cok kotu oluyorum sicak suya oturuyorum o iyi geliyoenfeksiyon ya da mantardır diycem ama doktor onu gözle bile anlıyor bazen. idrarda da çıkması lazımdı.
Cikmadi ama ben bazen cok kotu oluyorum sicak suya oturuyorum o iyi geliyo
Cok sık yikamiyorum aslinda banyodaykende dikkat ediyorum o konuya islak mendilde cok cok nadir kullanirim ama bazen gecti gibi oluyo ertesi gun yine bir sizlama3 aydır adet olmuyorsunuz doktor bırsey demedımı normal degılkı bu
ayrıca çok mu yıkıyorsunuz cok yıkarsanız ordakı ıyı bakterılerde ölüyor ıslak mendıl de tetıklıyor. arkadasım cok sık yıkıyordu aylarca mahvoldu
Bol su icmeye calisyorm ama evet yeteri kadr degilyani dediğim gibi mantar vs muayene ile anlaşılıyor. enfeksiyon olsa idrarda çıkardı. bilemedim bende.
sık iç çamaşırı değiştirin. beyaz ve pamuklu olsun. ıslak mendil, sabun vs kullanmayın kesinlikle. bol su için.
Sistit benim arkadasim zaten de:) ama tahlilde bisey cikmadiOruc tutuyorsan az su içtiğin için tetiklemiştir. Benımde 1 haftadır fena haldeydı . Ben muayene oldum sistit çıktı bende . İlaç kullanıyorum rahatladım çok sukur.
Bol su icmeye calisyorm ama evet yeteri kadr degil
Yok canm oruclu degilim baska bir hastaliktan tedavi goruyorm cunku suyuda ilaclarla gunde 3 4 bardak ancak iciyorumoruç tutuyor musunuz? ben geçen sene sistit olmuştum hemen. 24 saatte içtiğim su miktarı 3 bardaktan fazla değil. ama zorla da olsa 2,5 litre civarı içmek lazım. su çok önemli sistitte.
Suyun icine karistirip icine otrcaz sanirim ama bnde idrarda kokuda var cok rahatsiz ediciBen de olmuştu. Organik elma sirkesi ile geçmişti kaşıntılar.
henuzbdoktor sonuclari gormedi adet duzensizligide yaparmikiTablo sistitten ziyade daha aşağı yapıların enfeksiyonu ile uyumlu. Muayene bu konuda fikir verir. İdrar tahlili temiz çıkar ama smearda düşündüğüm tanı konulur, bir süre antimikrobiyal ilaç almanız gerekecek
Evet yapabilir. Sonuçları siz kendiniz temin ettiyseniz bakıp yardımcı olabilirimHenuz sonuclari gormedi dokt
henuzbdoktor sonuclari gormedi adet duzensizligide yaparmiki
oruç tutuyor musunuz? ben geçen sene sistit olmuştum hemen. 24 saatte içtiğim su miktarı 3 bardaktan fazla değil. ama zorla da olsa 2,5 litre civarı içmek lazım. su çok önemli sistitte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?