Boyle birsey yasayan var mi?

Deryakuzusu88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
2.005
1.767
133
36
Konum tasinmazsa sevinirim en azindaan bir sure:)
Arkadaslar bende bir suredir idrardsa kotu koku kasinti yanma var bugun dra gittim idrar tahlili temiz cikti smear testi arti microbiyolojik bir test daha yapildi ama sonuclar henuz cikmadi bana cok dert oldu bu durum iliskidede canim aciyor boyle bir durum yasayan varmi ayrica 3 aydr regl olmuyorum

Hamilemisinki?

Oruc tutuyorsan az su içtiğin için tetiklemiştir. Benımde 1 haftadır fena haldeydı . Ben muayene oldum sistit çıktı bende . İlaç kullanıyorum rahatladım çok sukur.

3 aydır adet olmuyorsunuz doktor bırsey demedımı normal degılkı bu
ayrıca çok mu yıkıyorsunuz cok yıkarsanız ordakı ıyı bakterılerde ölüyor ıslak mendıl de tetıklıyor. arkadasım cok sık yıkıyordu aylarca mahvoldu

Cikmadi ama ben bazen cok kotu oluyorum sicak suya oturuyorum o iyi geliyo

yani dediğim gibi mantar vs muayene ile anlaşılıyor. enfeksiyon olsa idrarda çıkardı. bilemedim bende.

sık iç çamaşırı değiştirin. beyaz ve pamuklu olsun. ıslak mendil, sabun vs kullanmayın kesinlikle. bol su için.

Cok sık yikamiyorum aslinda banyodaykende dikkat ediyorum o konuya islak mendilde cok cok nadir kullanirim ama bazen gecti gibi oluyo ertesi gun yine bir sizlama

Bol su icmeye calisyorm ama evet yeteri kadr degil

oruç tutuyor musunuz? ben geçen sene sistit olmuştum hemen. 24 saatte içtiğim su miktarı 3 bardaktan fazla değil. ama zorla da olsa 2,5 litre civarı içmek lazım. su çok önemli sistitte.

oruç tutuyor musunuz? ben geçen sene sistit olmuştum hemen. 24 saatte içtiğim su miktarı 3 bardaktan fazla değil. ama zorla da olsa 2,5 litre civarı içmek lazım. su çok önemli sistitte.
Yok canm oruclu degilim baska bir hastaliktan tedavi goruyorm cunku suyuda ilaclarla gunde 3 4 bardak ancak iciyorum

Tablo sistitten ziyade daha aşağı yapıların enfeksiyonu ile uyumlu. Muayene bu konuda fikir verir. İdrar tahlili temiz çıkar ama smearda düşündüğüm tanı konulur, bir süre antimikrobiyal ilaç almanız gerekecek

Henuz sonuclari gormedi dokt
henuzbdoktor sonuclari gormedi adet duzensizligide yaparmiki

Ben de içemiyorum o kadar su.. Fazladan zorlayarak içtiğim 2 bardak su 1 saat içinde idrarla gidiyor. Bu benim lanetim resmen..
Çok özeniyorum günde 2-3 litre içenlere. En son lohusayken içmiştim yanıyordum o zaman.
Sahura kalkmıyorum akşam içtiğim 3 bardakla oruç tutuyorum. Hoş sahur niyetine içsem de uykuya dalamadan wc ye koşuyorum. Vücudum sanki o suyu değerlendiremiyormuş gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…