- 11 Ağustos 2009
- 1.392
- 32
- 683
herkese merhabalar... daha önceden de bu konua paralel bi konu açmştım ama konu çok farklı bi yere geldğnden yeniden yazmak istedim.. 7 aylık nişanlıyım.. ve 3 aylık nişanlı olan da bi görümcem var benden 1.5 yaş küçük. kendisi nişan olana kadar yengem canım ablam öyleydi sürekli msjlar falan. ta ki ben sömestr tatilinde nişanı için onlara gidene kadar. evde ailesi yokken abisiyle düğün tarihi için tartışmaya girdiler. bizim eş durumu tayini sıkıntımız var. eşim 2013 ağustosta gelebilecek yanıma. kendisi doğunun baya bi sıkıntılı yerinde aramızda km ler var. biz henüz bu eş durumu sıkıntımız yokken bu yaza düğünümüzü yaparız diyoduk ama işler değişince 2013 sömestr de yapalım hem o kadar nişanlı kalmamış olalım hem de en azından 1 yıl ayrı değil de 3-4 ay ayrı kalalım. hem bu ayrı kaldığımız zaman bahara denk gelecek mart nisan mayıs ayları ya, eşimin doğudan yanıma gidip gelmesi rahat olur dedik. bunu aylardır konşyrz ama eşimin ailesi iletişim problemli olduklarından, ne oğullarını ne beni öyle aramazlar. nişanlm bu durumdan bu ocağa kadar bahsetmemş. ama sevgili görümcemn tarafı da sömestrde düğün yaparız die konşmşlar söz akşamı. nişanlım da kızdı tabi bana sorulmadan söz nası veriyosunuzdiye baya bi tartıştılar ben onları sakinleştirmeye çalştım ayarlanır byütmeyn bu konuyu falan dedm. aradan baya bi zaaman geçti. bzim nikahımız oldu eşim de ailesini de görüp öyle görev yerine geçecektiç gittiğinde ısrarla siz bu yaza yapın düğünü kardeşini sömestrde evlendircez diye çok bunaltmşlar nişanlımı ben de istemediğimi ailemn hazır olmadığını bizim zaten böyle karar vermediğimizi, temmuzda kızkardeşmn nişanı var zaten yeri orkestrası herşeyihazır bunları söyledim. bu sefer görümcem başlamış yalan söylemeye, siz evde yokken yengemle abim düğün tarihi için üzerime yürüdüler. beni sıkıştırdılar yengem abim bana kızarken kıskıs gülüyodu falan. duyunca kanım dondu resmen. ben de baktım nişanmn üzerine çok gelyolar çocuk bunalmış sürekli tartışma içinde, kayınpederimi aradım anlattım durumumuzu. bizim kimsenin işine engel olmak istedğmz yok evlendkten sonra 1 yıl ayrı kalmak istemiyıruz dedim. bir hafta szinkini sonraki hafta onunkini yaparız dedi anmaladı beni tabi tamam dedi geçiştirdi.tutturmş yazın 2 ay tatil var evinizi rahat kurarsnz. sonrası ne olacak diyorum cevap veremiyo. görümcem bunları şöyle doldurmuş abimle yengem benm sömestr düğün işim çıktıktan sonra ille sömestr die diretmeye başladılar benim işimi engellemek istyolar. bu ana baba da bu kızın gazına geliyo onun dediklerine inanıyo nişanlımı zora sokuyolar. o da çok sinirlenmş evden hepsiyle kırgın ayrılmış ağzına geleni söylemş.. babası da ne halin varsa gör git kayınpedernle yap düğününü demiş. görümcem eşime nefret kusuyo resmen facede öyle şeyler paylaşıyo ki ona ithafen, bu daha iyi günlerin. kin nefret ektin onları biçiyosun zoruna mı gitti arkadaş yazmış. bu kadar nefret dolu fitne fesat bi kız... ne yapcam ne etcem çıkamıyorum işin içinden. nişanlım her türlü arkamda destekçim. benm için bi tek sen varsın onların hepsini sildim diyo.