• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama böyle bir kahve istiyorum.

arkadslar resmımde sac rengım bu bu sac rengımn adını ogreneblrmıyım..bakır karamel mı bu cwzkabugumu yoksa

Canım katalogda kadife kahve dediğin saç rengi gerçekten koyu duruyor ama bu regin neredeyse aynısı oluyor.Tavsiye ederim sanada.Çünkü benim saçlarım kadife kahve.SAçlarım öncedn sarıydı.Ben siyaha boyadım.Sonra açtım saçımı açıcıyla tabi sarı reng gibi oldu açınca.Kahverengiye boyadım boya tutmadı turuncu gibiydi aynı.Bende boya aldım koyu olsunki saçıma tutsun dedm.Kadife kahve aldım kolestonn saç rengim aynı resimdeki reng gibi oldu.Üzerinden şu anda 6 ay kadar zaman geçti ve boya baya bi aktı uçları kahvenin biraz açığı oldu işte ama diplerden kendi saç rengim çıkmaya başladı arık vee hiç belli olmuyor gibi.Gayet doğal yani.Tavsiye ederim ilk gün biraz koyu gelebilir ama 1 hafta sonra çok güzel bir kahve tavsiye ederim.

bugün kadife kahveye baktım katalogtan kızıllı bi renk duruyodu.ben de palette açık kahve 5.0 aldım.teşekkürler yardımın için.istediğim gibi olmazsa kadife kahveye bakarım artık.

slm.nessca sacını palette ile boyamssn snrm 5.0.o resmdeki rengn aynısımı olldu acaba.bnde o renk istiorumda:)

boyadım canım.resimdeki gibi oldu.daha koyusu olmazdı bence.bu renk 5.0mış.

canm bnmde şu an saçmn drumu biraz kötü uçlrı açık üstü koyu. açık kestne kızıl dye ıgora royal 5.6 ile boyamştı kuaför bn kızllk istemyordm ama.onda kızllk olnca begenmedm 6.0 a boyadı.ama saçım bi garip 6.0 boynmş gbi degl. siyaha ykn olmştu bşta şmdi akınca braz kahve tonnda gbi.ama ben saçım tek renk olsn istyorm ,güzel ib renk olsn istyorm. 5tonlrnda boyamlısn dyo bkç kşi. palette 5.0 nasıl bi renk oluo güzelmi. brde senn zemnn neydi ne renk üstüne boyadn..brde benm ykndkça aktkça kızllk çkıo saçmda dha önceden açma işlemi görmştü saçm ve kızllk vrdı hep..

o kadar çok boyadım ki emin olamadım şimdi.sanıyorum 6.1 ile boyanmıştı önceden, üzerine 5.0 boyamışımdır.ama emin değilim yine de.5.0 genelde kapatır farklı renkleri ama biraz kızıllık olur.kızıl istemiyorsan 5.1 ile boyamanı tavsiye ederim.

boyadım canım.resimdeki gibi oldu.daha koyusu olmazdı bence.bu renk 5.0mış.

renge bayıldım.bende boyuycam ama kızıllık olmasını istemiyorum.kızıllı oldumu saçında.birde palettenin buğulu gecesini gördüm bugün.numarası 4.36 onunla boyasam nasıl olur.

Back