bu renk için neyle boyamalıyım? sanırım küllü ve koyu kumraldan daha koyu bir renk bu.
tahmin ettiğim birkaç renk var size de danışayım dedim.
voila buzlu kahve 5.1
loreal buzul kahve 5.1
koleston kışkırtıcı kahve 5.37
igora royal 5.1
bir de koleston kadife kahve 4.77 var ama o siyah olur gibi geldi bana.
siz ne diyorsunuz?
kestane de çok koyu olur gibi.mesela 3lü 4lü numaralarla boyandığında siyah duruyor.o yüzden 5li bir numara olabiliceğini tahmin ediyorum ve kızıllık yok gibi nerdeyse.
kınadan dolayı tutmamıştır muhtemelen.aslında koyu kahvenin akması pek de kolay bişey değil.boyayan çok insan vardır da kimse ses etmedi sabahtan beri.bilmiyorumkismile
bende koyu kahve yapip siyaha dondurmustum ilk boyamamda buyuk çogunlugu aksada bi kismi siyah kalmisti sonra hepsini gittim siyaha boyattim bence hazir boyalarda koyu kestane ve koyu kahvelerden uzak durun siyah tutuyo genelde çunku gerçi saç tonuda onemli yinede siz basinda koyu yazanlardan uzak durun =) bir de koyu kumral hakkinda bi fikrim yok :) belki koyu kumralsiyah tutmuyodur ve buna yakin durur
şuan saçımda igoranın koyu küllü kumralı var.bu resimdekinden en az bir ton açık oldu.siyah olmasını istemiyorum kesinlikle ama 6lı numaralara boyadığımda ise hep açık kahve oluyor.
bir de ben kızıl içeren bir renk istemiyorum.bana daha çok küllü veya simli simli parlamayan renkler yakışıyor.merak ettiğim bir şey var.mesela ben 5.1 boyamak yerine 5.0 boyasam kızıllık olur mu?
koleston un kahveleri genelde güzel oluyo canım 7/77 ışıltılı kahveyide deneyebilrisn eger o renk hoşuna giderse , bende profilindeki sac rengine bayıldım , ama henüz hangi boyayı kullanabilicegimi bilmiorum :)
ben ışıltılı kahve kullandım defalarca canım.o renkte kızıllık var biraz.bir de istediğimden daha açık bi renk ışıltılı kahve.ben doğal bi kahve istiyorum.boyayım diye bağırmamalı. :))
profilimdeki renk sanıyorum kahve köpüğü.
tahmin ettiğin renkler arasına igora royal 5.1 i de yazmışsın.benim saçlarım şu an o renge boyalı. yalnız bu resimdekinden çok daha koyu .resimdeki renk kışkırtıcı kahveye daha yakın gibi geldi bana.
nessca annem palette kahve ile boyuyor aynen bu gibi oluyor.numarası 4.0. arkadaşım buzul kahveye boyadı evin içinde çok koyu siyah gibi güneşte yansımaları olan bir renk.
canım kadife kahve ile ben boyardım bi ara asla böle bi renk deil hafif kızıllı kahve gibi oluo.kıskırtıcı kahvede deil bu.bunlar bildiklerim ama diğer renkler hakkında bi fikrim yok.bence bu 2 seceneği kesin cıkar istediğin renkle alakası olmaz boyarsan hayatım.