• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir ihtimal var mı?

melekeda

Wait for it.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
2.468
3.753
53
Merhaba hanımlar bu konuyu açabileceğimi sanmıyordum...
2buçuk yıllık evliyim çocuğumuz olmuyor klomen aşılama hep negatif hatta ikinci aşılama için gittiğimiz doktor yumurtaların çok zayıf aşılama zaman kaybı tüp yap dedi.
Biz de bu ay tüp bebek için doktora gittik öncesinde iltihap fitili ve soğan kürü kullandım.
Gittiğimiz gün eşim izinli diye gitmiştik ama adet değildim adet olmam gereken gündü ve adetim düzenlidir o kadar ki doktor adetin 2. günü gel dedi ben de 'bu akşam adet olacağım' zaten dedim ayın 19u idi. Olmadım hanımlar. 8 gün geçti. ve işin garibi bu ay şehir dışında olduğum için ayın 16 ve 17sinde ilişki olmuştu zaten çocuk olmayacak diye rahattık.

Şimdi olan şu:
-Ömrümde ilk kez 8 gün gecikti bundan önce max 5tir.
-Adet olmam gereken günlerde açık pembe akıntım oldu adet olacağım sandım ped taktım ama devamı gelmedi.
-Düne kadar acaba menopoza mı giriyorum yumurtam bitti mi diye ağlıyordum test yaptım ama negatifti, akşam spor yaparken karnıma bir ağrı girdi o an acaba dedim ve hesapladım 16sında ilişkiyi saysak testlerin pozitif vermesi için en az 13-14 gün geçmesi lazım.
-3 gündür falan kasıkta kaşıntı gıdıklamaya benzer batma hissi var bugün de rahimim aşağı doğru baskı yapıyor sanki işemek ister gibi ama sistitten farklı.

Sorum şu:
-Kist olmuş olabilir mi şimdiye kadar hiç kistim olmadı belirtilerini bilmiyorum ama kardeşim kist olsa sivilcelenme olurdu dedi.
-Gerçekten yumurtam bitmiş de menopoza giriyor olabilir miyim 25 yaşımdayım ama yumurtalarımın zayıflığı aşikar.
-Hamile olma ihtimalim var mı kendimi umutlandırmak istemiyorum.

Not: Lütfen hemen kan testi demeyin öyle hayal kırıklıklarım var ki kendime idrar testinde koyu rengi görmeden kan vermemeye söz verdim.

Bilenler deneyim sahipleri lütfen yazın.

Merhaba hanımlar bu konuyu açabileceğimi sanmıyordum...
2buçuk yıllık evliyim çocuğumuz olmuyor klomen aşılama hep negatif hatta ikinci aşılama için gittiğimiz doktor yumurtaların çok zayıf aşılama zaman kaybı tüp yap dedi.
Biz de bu ay tüp bebek için doktora gittik öncesinde iltihap fitili ve soğan kürü kullandım.
Gittiğimiz gün eşim izinli diye gitmiştik ama adet değildim adet olmam gereken gündü ve adetim düzenlidir o kadar ki doktor adetin 2. günü gel dedi ben de 'bu akşam adet olacağım' zaten dedim ayın 19u idi. Olmadım hanımlar. 8 gün geçti. ve işin garibi bu ay şehir dışında olduğum için ayın 16 ve 17sinde ilişki olmuştu zaten çocuk olmayacak diye rahattık.

Şimdi olan şu:
-Ömrümde ilk kez 8 gün gecikti bundan önce max 5tir.
-Adet olmam gereken günlerde açık pembe akıntım oldu adet olacağım sandım ped taktım ama devamı gelmedi.
-Düne kadar acaba menopoza mı giriyorum yumurtam bitti mi diye ağlıyordum test yaptım ama negatifti, akşam spor yaparken karnıma bir ağrı girdi o an acaba dedim ve hesapladım 16sında ilişkiyi saysak testlerin pozitif vermesi için en az 13-14 gün geçmesi lazım.
-3 gündür falan kasıkta kaşıntı gıdıklamaya benzer batma hissi var bugün de rahimim aşağı doğru baskı yapıyor sanki işemek ister gibi ama sistitten farklı.

Sorum şu:
-Kist olmuş olabilir mi şimdiye kadar hiç kistim olmadı belirtilerini bilmiyorum ama kardeşim kist olsa sivilcelenme olurdu dedi.
-Gerçekten yumurtam bitmiş de menopoza giriyor olabilir miyim 25 yaşımdayım ama yumurtalarımın zayıflığı aşikar.
-Hamile olma ihtimalim var mı kendimi umutlandırmak istemiyorum.

Not: Lütfen hemen kan testi demeyin öyle hayal kırıklıklarım var ki kendime idrar testinde koyu rengi görmeden kan vermemeye söz verdim.

Bilenler deneyim sahipleri lütfen yazın.

Canım pembe akıntı genelde yerleşme kanamasıdır :)
Heveslendirmek için demiyorum ama ilk gecikme olduğu zaman genelde öyle oluyor...
kasık ağrısı ve idrara sık çıkma gibi bir durum varsa hamilesindir. İmkansız diye de düşünme. Hiç çocuğun olmayacak denilen arkadaşlarımın 2 nci çocuğu oldu yakın zamanda :) hayırlısı olsun..

Bilemiyorum ama hissetmiyorum sanki kötü bir şeymiş gibi şartladım kendimi. Bunlar başka bir durumun belirtisi olamaz mı? Mesela gebelik yoksa bu gecikme neden olabilir?

Bazen kendini rahat bıraktığın zaman ansızın olur derler gebelik
Sanki var gibi
Evde yapılan testlerden yapın hiç olmadı
Google a yazın çıkıyor
İnşallah bebiştir:))

Bazen kendini rahat bıraktığın zaman ansızın olur derler gebelik
Sanki var gibi
Evde yapılan testlerden yapın hiç olmadı
Google a yazın çıkıyor
İnşallah bebiştir:))
Hesapladım eğer varsa cuma cumartesi belli olur ama kötü bir sey çıkar diye korkuyorum

sadece bu nota takıldım. idrar testinde ıkı cızgıyı gorecegın ne malum? bes ay once bende adet olmadım . ne ıdrar testlerınde pozıtıf cıktı nede kan testınde. her ıksıde negatıftı. üstelık adetten 10 gun gecmıstı kan testıne gittiğimde. cok bekledım adet olucam dıye ama olmadım dıkkatte ettım hersey negatıf denmesıne ragmen. ve sonuc suan bes aylık hamıleyım. yani sahsi fıkrım testlere bıle guvenım kalmadı hayatta hersey olabılıyomus:)

sadece bu nota takıldım. idrar testinde ıkı cızgıyı gorecegın ne malum? bes ay once bende adet olmadım . ne ıdrar testlerınde pozıtıf cıktı nede kan testınde. her ıksıde negatıftı. üstelık adetten 10 gun gecmıstı kan testıne gittiğimde. cok bekledım adet olucam dıye ama olmadım dıkkatte ettım hersey negatıf denmesıne ragmen. ve sonuc suan bes aylık hamıleyım. yani sahsi fıkrım testlere bıle guvenım kalmadı hayatta hersey olabılıyomus:)
Çok doğru. Ama genelde kan testi verilmesi istenir ben tedavi süreçlerimde 1 gün gecikse kan testine koştum ve insanın aklına öyle kötü kazınıyor ki. Ve hala kendini kötü ihtimallere öyle ikna ettim ki... Bugün 9. gün gecikmenin. Yarın ilişkinin 13. günü yarın idrar testi yapacağım hayırlısı inşallah...

Çok doğru. Ama genelde kan testi verilmesi istenir ben tedavi süreçlerimde 1 gün gecikse kan testine koştum ve insanın aklına öyle kötü kazınıyor ki. Ve hala kendini kötü ihtimallere öyle ikna ettim ki... Bugün 9. gün gecikmenin. Yarın ilişkinin 13. günü yarın idrar testi yapacağım hayırlısı inşallah...
inşallahhh hayırlısıyla guzel haberler alırsın cok heycanlı bi bekleyıs

Geç döllenme mi oldu acaba. Idrar testin de ne zaman pozitif çıktı ben adete 3 gün kala dün test yaptim negatif di. Ama hamile gibi hissediyorum yazını okuyunca umutlandim

Hanımlar negatif. Bugün adet gecikmemin 10. günü doktora gidip neden adet olmadım mı diyeyim tüp doktoruna gidemem adet olunca gel dedi. Hep kötü ihtimalleri dusunuyorum

Ben kızımda annemlere gittiydim kalmaya. Eve dönmeden bir gün önce test yaptım negatif cıktı sonra eve geldim duramadım gittim bi test daha aldım baktım pozitif

Yaptım idrar testi negatif. Resim atmaya çalıştım olmadı bir türlü.

Belki geç döllenmedir canım:(
Silik çizgi de gebelik
Rabbim seni daha çok bekletmesin inşallah bu ay olmazsa öbür ay olsun inşallah

Gene de cok umutlanmada. Cok da umutsuz olma herşey allahtan bak. Belki de daha cok erkendir hic belli olmaz. Belli bellirsiz bir çizgide olsada poZİTİF oluyo cnm

Gene de cok umutlanmada. Cok da umutsuz olma herşey allahtan bak. Belki de daha cok erkendir hic belli olmaz. Belli bellirsiz bir çizgide olsada poZİTİF oluyo cnm
Işığa tuttum yok. Adet gecikmem ilk kez bu kadar oldu ama ilişki üzerinden 13 gün geçti. biraz daha beklemeli miyim hangi doktora gitmeliyim anlamıyorum Tüp Bebek doktoru adetin 2. günü gel dedi adet olamiyorum

Back
X