- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 373
Evliliğin içi boşaltıldı gerçekten. Televizyonu açıp da " arabası olsun, evi olsun, hiç evlenmemiş olsun" bıt bıt bir dünya şey sayıp karpuz seçer gibi eş arayan dangalakları gördükçe insan evlilikten soğuyor. Bazı arkadaşların da söylediği gibi, "7-8 yıl erkek arkadaşını evliliğe ikna etmek için emek vermiş kız" olayını da saçma buluyorum. Evlilik bir amaç değil araç olmalı. Ne yani kadınların nihai amacı evlenmek mi? Bunun için mi yaşıyoruz? Tamam iyi güzel hoş sevdiğin insanla yuva kurmak ama, o yuvaya sahip olmak için sevmek değil, sevdiğin için o yuvayı kurmak gerekmez mi? Sanki tam tersi anlayışı var bazılarında. Herkes evlenecek diye bir şey yok. Ben mesela hiç bir zaman evlilik hayalleri kuran biri olmadım. Sevdiğim, istediğim biri çıkar karşıma ancak o zaman düşünürüm evlenmeyi.
Ayrıca bu konunun mini etek giyen kadınlarla ne alakası var çözemedim. Yine açık kapalı olayına geldi konu Hayret bir şey.
O ornegi ben vermistim. Amacim acik kapali degil sadece suna parmak basmakti. BAYANLAR nasil erkekleri ayartiyor hal davranis ve giyinis bicimleriyle ben o kismina katilmiyorum. Erkegin icinde olduktan sonra yapar tutamazsiniz, icinde yoksada isterseniz ciplaklar kampina atin hic birsey olmaz. Yok falanca bayan acik giyindi, otekisi cok cilveli digeri fazla konuskan... bunlar bahane bence. Demek istedigim buydu.Mini etek kismi bir ornekti olay aciga kapaliya gelmesin.Kapali olupta flort eden, gezen tozan bayanlarda var acik bayanlar kadar o bayanlarinda erkekleri ayartma olasiligi var bence.O yuzden acik kapali ayirt etmiyorum.
Son düzenleme: