Böyle bir durumla karşılaşan var mı?

Crescent21

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2019
42
47
8
28
İyi geceler kızlar..
Arife günü avuç içimi blendırla kestim tetanoz aşısı, dikiş falan derken antibiyotik verdiler doğal olarak kullanmaya başladım. Sonra adetimin 10 gün geçtiğini farkettim ve korunmuyoruz gebelik ihtimaliyle kan testi yaptırdım negatif çıktı.. üzerinden 9 gün geçti ben hala regl olmadım bugün içimden tekrar baktırmak geldi gittiim pozitif ve daha çok yebi olduğu söylendi. İlk baktırdığım yer bugün baktırdığım yere göre çok daha fazla iyi biyer. Daha önce gebelik tecrübem yok böyle sonuç çıkması normalmidir 10 gün arayla değişir mi? Birde kullandıgım antibiyotik, ağrı kesici, tetanoz aşısı zarar verir mi? Haberi aldıgımda cok sevindim ama aklımı öyle kurcalıyor ki uyuyamıyorum. Şimdiden sağolun.

Hayırlısı olsun.
Laboratuvarlar arası beta hcg değişebiliyormuş ama negatif-pozitif olarak değişeceğini sanmıyorum..
Yarın doktora görünün isterseniz bi tekrar, aşılar hakkında detaylı bilgi almış olursunuz..

Bildiğim kadarıyla (zamandan pek emin değilim) ilk 2 ay kullandığın ilaçlar vs bebeğe etki etmiyormuş yani kese korumaya alıyormuş kendini, zarar gördüğünü zannetmiyorum bebişinizin. Şimdiden hayırlı olsun 🤭

Hayırlı olsun. 10 günde sonuç değişir. Tetenoz aşısını 19. Haftada vuruluyoruz ama neden illa o haftafa onu bilmiyorum. İlaçların etki edeceğini sanmıyorum.

Hayırlı olsun öncelikle :) ben de ilk gebelikte bilmeden antibiyotik kullanmıştım. Dr bebek etkilenirse düşük olur etkilenmezse zaten zararı olmaz demişti ilk aylar için.Siz yine de Dr unuza danışırsınız.

Hayırlı olsun😊
Doktorum bebeği öğrenene kadar yaptığın hiç bir zararlı eylem önemli değil demişti bana. Eğer gebelik sağlıksızsa yani etkilenmişse zaten düşer, devam ediyorsa sağlıklıdır demişti.

İyi geceler kızlar..
Arife günü avuç içimi blendırla kestim tetanoz aşısı, dikiş falan derken antibiyotik verdiler doğal olarak kullanmaya başladım. Sonra adetimin 10 gün geçtiğini farkettim ve korunmuyoruz gebelik ihtimaliyle kan testi yaptırdım negatif çıktı.. üzerinden 9 gün geçti ben hala regl olmadım bugün içimden tekrar baktırmak geldi gittiim pozitif ve daha çok yebi olduğu söylendi. İlk baktırdığım yer bugün baktırdığım yere göre çok daha fazla iyi biyer. Daha önce gebelik tecrübem yok böyle sonuç çıkması normalmidir 10 gün arayla değişir mi? Birde kullandıgım antibiyotik, ağrı kesici, tetanoz aşısı zarar verir mi? Haberi aldıgımda cok sevindim ama aklımı öyle kurcalıyor ki uyuyamıyorum. Şimdiden sağolun.
Bendede oyle olmustu on gun snra pozitif ckmıstı gec dollenme muhtemelen tetanoz b zarar vermez gebelerde yapılıyor ama antıbıyotk sonuc pozitif cıkana kdr btmemismiydi ?

Geç gebelik diye bişey okumuştum sanki. Geç döllenme ya da.

Henüz çok küçük olduğu için hapların veya aşının bir zarari olmaz. Zaten kim ilk günden öğreniyor ki gebeliği? Herkes geç öğreniyor ve öğrenene kadar kim bilir ne kullanıyor. Zaten burada bir mesaj okumuştum, üyeye doktor söylemiş. Eğer sağlıklı bir gebelik ise illaki tutunur. Yok sağlıksız bir gebelik ise çok çok dikkat etsen bile düşebilir.

Hayırlı olsun.

Geç gebelik diye bişey okumuştum sanki. Geç döllenme ya da.

Henüz çok küçük olduğu için hapların veya aşının bir zarari olmaz. Zaten kim ilk günden öğreniyor ki gebeliği? Herkes geç öğreniyor ve öğrenene kadar kim bilir ne kullanıyor. Zaten burada bir mesaj okumuştum, üyeye doktor söylemiş. Eğer sağlıklı bir gebelik ise illaki tutunur. Yok sağlıksız bir gebelik ise çok çok dikkat etsen bile düşebilir.

Hayırlı olsun.

Çok teşekkür ederiimmm

İyi geceler kızlar..
Değişir
Geç döllenme olmuştur
Benim öyle oldu
Çok başındasınız sorun olacağını sanmıyorum ilaçların aşı zaten hamilelikte de yapılıyor

Bende hamilemiyim diye test yaptirmistim kan testi bisey cikmadi hatta ramazandi baygin baygin orucumuda tuttum ama 10 gun sonra neden boyleyim diye tekrar gittim ayni hastaneye meger hamileymisim yani 10gunde farkedebiliyor gebelik,tetenoz asisida zaten hamileyken yapiyolar sikinti olmaz ama antibiyotik yasak onuda soyle dusun Allah korusun kaza gecirsen hamileyken yogum bakimda yatsan ne ilaclar veriyolar yasatmak icin yani hic bisey olmaz,ben kv mi kanser tedavisi icin goturuyordum okadarda radyasyona maruz kaldim necburen ama Allah verdimi veriyo hic korkma birsey olmaz,Allah vatana millete hayirli,saglikli,Allah yolunda bir evlat nasip etsin hayirli olsun😊

Back
X