- 29 Ocak 2019
- 42
- 47
- 8
- 28
- Konu Sahibi Crescent21
-
Bendede oyle olmustu on gun snra pozitif ckmıstı gec dollenme muhtemelen tetanoz b zarar vermez gebelerde yapılıyor ama antıbıyotk sonuc pozitif cıkana kdr btmemismiydi ?İyi geceler kızlar..
Arife günü avuç içimi blendırla kestim tetanoz aşısı, dikiş falan derken antibiyotik verdiler doğal olarak kullanmaya başladım. Sonra adetimin 10 gün geçtiğini farkettim ve korunmuyoruz gebelik ihtimaliyle kan testi yaptırdım negatif çıktı.. üzerinden 9 gün geçti ben hala regl olmadım bugün içimden tekrar baktırmak geldi gittiim pozitif ve daha çok yebi olduğu söylendi. İlk baktırdığım yer bugün baktırdığım yere göre çok daha fazla iyi biyer. Daha önce gebelik tecrübem yok böyle sonuç çıkması normalmidir 10 gün arayla değişir mi? Birde kullandıgım antibiyotik, ağrı kesici, tetanoz aşısı zarar verir mi? Haberi aldıgımda cok sevindim ama aklımı öyle kurcalıyor ki uyuyamıyorum. Şimdiden sağolun.
İlk kan testimi yaptırıp negatif sonuc aldıgımda içiyordum 2-3, gün daha kullandım sonra bittiBendede oyle olmustu on gun snra pozitif ckmıstı gec dollenme muhtemelen tetanoz b zarar vermez gebelerde yapılıyor ama antıbıyotk sonuc pozitif cıkana kdr btmemismiydi ?
Geç gebelik diye bişey okumuştum sanki. Geç döllenme ya da.
Henüz çok küçük olduğu için hapların veya aşının bir zarari olmaz. Zaten kim ilk günden öğreniyor ki gebeliği? Herkes geç öğreniyor ve öğrenene kadar kim bilir ne kullanıyor. Zaten burada bir mesaj okumuştum, üyeye doktor söylemiş. Eğer sağlıklı bir gebelik ise illaki tutunur. Yok sağlıksız bir gebelik ise çok çok dikkat etsen bile düşebilir.
Hayırlı olsun.
Değişirİyi geceler kızlar..
Arife günü avuç içimi blendırla kestim tetanoz aşısı, dikiş falan derken antibiyotik verdiler doğal olarak kullanmaya başladım. Sonra adetimin 10 gün geçtiğini farkettim ve korunmuyoruz gebelik ihtimaliyle kan testi yaptırdım negatif çıktı.. üzerinden 9 gün geçti ben hala regl olmadım bugün içimden tekrar baktırmak geldi gittiim pozitif ve daha çok yebi olduğu söylendi. İlk baktırdığım yer bugün baktırdığım yere göre çok daha fazla iyi biyer. Daha önce gebelik tecrübem yok böyle sonuç çıkması normalmidir 10 gün arayla değişir mi? Birde kullandıgım antibiyotik, ağrı kesici, tetanoz aşısı zarar verir mi? Haberi aldıgımda cok sevindim ama aklımı öyle kurcalıyor ki uyuyamıyorum. Şimdiden sağolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?