Çok üzgün bi dönemdeyim açıkcasıTabiki de tıbbi bir yorum yapamam ben ama bana psikolojik bir durum gibi geldi. Aşırı stresten kaynaklı vücudunuz böyle tepkiler veriyor olabilir.
Ay nasıl korktum acaba bişeyim mi var diye kötü kötü hastalıklar geldi aklımaStresten panikliyor olabilirsin. Dalgın konuşuyorsundur karşıdaki beklemediğin bir şey söyleyince kal gelip ne diyeceğini bilemiyorsundur. Korkma hasta değilsin. Sadece biraz daha uyanık olman lazım
Kısmen diyebilirim ama daha çok üzgünüm şu sıraSürekli suçlanıyor olabilirmisiniz. Ya da bir iftiraya falan maruz kalmış. Bende çok hızlı konuşurum. Sebebi iş yerinde mobinge uğradım. Kendimi ifade etmek için her kapıyı çaldım dert anlatacak diye hızlı hızlj konuştum üstüme kaldı bu huy.
Çok stresli olduğum dönemlerde midem bulanıyor. Ben farkına varmıyorum stresli olma halinin, çok afedersin öğürmeye başlayınca stres yaptığımı anlıyorum. Ve maalesef 5 kez olduysa 3 keresinde kusana kadar kendimi durduramıyorum. Üzüntü ve stres o kadar insanı etkiliyor ki aslında. Ben bu noktaya gelene kadar stres şiddetinin farkında değildim. Arkadaşların dediği gibi panik yapıyorsunuz diye düşünüyorum. Ama içiniz rahatlayacaksa bir doktora görünün.Çok üzgün bi dönemdeyim açıkcası
Olabilir gerçekten dalgın olduğumu farkediyorumStresten panikliyor olabilirsin. Dalgın konuşuyorsundur karşıdaki beklemediğin bir şey söyleyince kal gelip ne diyeceğini bilemiyorsundur. Korkma hasta değilsin. Sadece biraz daha uyanık olman lazım
Çok geçmiş olsun. Stressiz olduğum bir anım yok sanırsam. Cehennem gibi hayatımBen tragik kazası geçirdim geçenlerde ertesi gün polise ifade vermeye gittiğimde ne mezunusun dedi kaldım öyle kafam basmadı hayatımla ilgili ne olduğuna ben kafamı vurduğum için stres etkisinden diye düşündüm o anSizin de öyle stres kaynaklı olabilir aşırı strese giriyorsunuzdur
Kesinlikle gideceğim kuşku düştü içimePanik yapmayın hemen. Sadece bir kaç kez olmuş bu sessiz kalmanız. İlerde randevu olursa gidersiniz doktora. Korkutmayin kendinizi hemen
Herkeste farklı gösteriyor stres kendini sanırım.Umarım bir şey yoktur. Stres alanından uzaklaşmaya çalışacağımÇok stresli olduğum dönemlerde midem bulanıyor. Ben farkına varmıyorum stresli olma halinin, çok afedersin öğürmeye başlayınca stres yaptığımı anlıyorum. Ve maalesef 5 kez olduysa 3 keresinde kusana kadar kendimi durduramıyorum. Üzüntü ve stres o kadar insanı etkiliyor ki aslında. Ben bu noktaya gelene kadar stres şiddetinin farkında değildim. Arkadaşların dediği gibi panik yapıyorsunuz diye düşünüyorum. Ama içiniz rahatlayacaksa bir doktora görünün.
Onu da düşündüm. Önce nöroloji sonra psikiyatri ye gideceğim sanırımBence psikiyatriye gidin. Bana daha cok anlk minicik bir duraksamaya kafayi takip ondan donup kalıyorsunuz gibi geldi.
Gideceğim teşekkür ederimNoroloji doktoruna gorunmenizi oneririm, yetmezse psikolojinize odaklanin lutfen. Atanmaniza cok sevindim.
Stres herşeyin başı valla ne egzama bitiyor ne stresim azalıyor. Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Stressiz olduğum bir anım yok sanırsam. Cehennem gibi hayatım