ya arkadaşlar moralim çok bozuk.benim oğlan komşumun çocuguyla(3 yaşında ) diğer komşumun çocuğunu(o da 2-3 yaşıanda) öpüştürmeye çalışmış,komşum anlattı,başımdan kaynar sular boşaldı sanki.hemde çocugum itiraf etmiyor suçu başkasına atıyor. ben yapmadım başkası yaptı diyor.buna benzer bir olayı da yaklaşık 6 ay kadar önce yaşamıştım.misafirliğe gitmiştim.gittiğim kişinin 2 oğlu birde kızı var. 2 yaşındaki oğluyla 4 yaşındaki kızını öpüştürmüş hem de suçu da kabullenmiyor. o zman da çok üzülmüştüm.doğaldır budur şudur diye geçiştirmeye çalışmıştım ama artık çok olmaya başladı.hem artık büyüyor da... ne yapacağım bilmiyorum. siz olsaydınız ne yapardınız böyle bir olay karşısında.beni korkutuyor açıkcası.şimdi böyle olan bir çocuğun ergenliği nasıl olur veya yetişkinliği.....
çoook üzülüyorum.....
kimse bana cevap yazmayacak mı??? :uhm:
ıyıde sızın cocunuz cok kucukmus bence yanlız bırakmayın hem sızın komsunuzda cocunuzun ne ısı warkı bence yanlız bırakmayın bu kadr endıselnıosuz madem:enbuyukkk:
Ben bunda endise edecek birsey görmüyorum. Benim kizimda 7 yasinda arkadasimin ogluyla öpüsmüs bu dönem onlarin cinselligi tanima dönemleri, kendinin ayri bir cinsten oldugunu ayirt etme dönemi. Verdigim tepki basitti bana sonuna kadar anlatmasini dinledim ve öpüsmenin cok güzel birsey oldugunu fakat büyüdügünde asik oldugu biriyle yapmasi gerektigini ve asla kizlarla bunu yapmamasi gerektigini söyledim.Internette bu konu hakkinda pek cok uzman yazisi var arkadaslar okumanizi tavsiye ederim okudugum bir yazida verilen asiri tepkiler cocugun ilerideki cinsel yasamini bile etkileyebiliyormus arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?