Evet benim de ilk defa bu ay oldu agri normalde hiç olmaz sizin ne zaman baslar ağırınız göğüs agrisiBenim en büyük gebelik belirtim göğüs ucu agrisi.. bu sekilde test yapmadan anlarim hemen hamile kaldimi
Ama benim normal de hiç olmaz bide siskinligim varYumurtlama döneminde olabilirsiniz o yüzden hassaslasiyor gogusleriniz
daha yeni bitmiş adetiniz yoktur bebek
Eerken dollenme olabilir mi
Bide dun pembe bir kan geldi ama bir kere geldi daha yokBenim en büyük gebelik belirtim göğüs ucu agrisi.. bu sekilde test yapmadan anlarim hemen hamile kaldimi
Yerlesme kanamasi olabilirBide dun pembe bir kan geldi ama bir kere geldi daha yok
Yumurtlamadan 5 6 gun sonra baslar benimEvet benim de ilk defa bu ay oldu agri normalde hiç olmaz sizin ne zaman baslar ağırınız göğüs agrisi
Inşallah canım yaYerlesme kanamasi olabilir
Benim de şu an 9 gün oldu temizleneli dün gördüm leke açık bir pembe bu gün bisey yok ve belim de ağrıyorYumurtlamadan 5 6 gun sonra baslar benim
Yumurtlama lekesi olabilir canim benimde belim cok agridiBenim de şu an 9 gün oldu temizleneli dün gördüm leke açık bir pembe bu gün bisey yok ve belim de ağrıyor
Adetin biteli 9 gun okuyorsa ya yunurlama lekesi yada yerlesmedir canim kac gunde bir adet oluyorsunBenim de şu an 9 gün oldu temizleneli dün gördüm leke açık bir pembe bu gün bisey yok ve belim de ağrıyor
36 gunde yada 38 günde oluyorum canimAdetin biteli 9 gun okuyorsa ya yunurlama lekesi yada yerlesmedir canim kac gunde bir adet oluyorsun
Canım bendede aynı şey oldu ovülasyon günümde oldu ben ona yordum şimdi aradan 1 hafta geçti yine aynı şey var bu seferde hamilelik belirtisi olabilir mi diye düşünüyorum ki inşallah öyledir daha önceden hiç olmazdı böyle uçları dikleşiyo ve temas halinde canım acıyorArkadaşlar benim normalde goguslerim adetinin sonunda ağrır ve adet olurum ama daha adetim biteli 8 gün oldu ve göğüslerim de hassasiyet ve başka vücudum da değişikler de oldu yardımcı olurmusunuz bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mi
Insallah hamileyizdir canım yaCanım bendede aynı şey oldu ovülasyon günümde oldu ben ona yordum şimdi aradan 1 hafta geçti yine aynı şey var bu seferde hamilelik belirtisi olabilir mi diye düşünüyorum ki inşallah öyledir daha önceden hiç olmazdı böyle uçları dikleşiyo ve temas halinde canım acıyor
7-8 günüm var canım benimInsallah hamileyizdir canım yane kadar var adetine senjn
7-8 günüm var canım benim
Haberdar et beni canım olur mu7-8 günüm var canım benim
Arada gecikmeler olabiliyo bende acaba yumurtlama günüm mü şuan kasıklarımda ağrıda başladı haberdar ederim canım sende beni etHaberdar et beni canım olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?