Ben de bilmiyorum. O bizim babamız atalım mı diyor bende kendi babanı mi atacaksın dedim. ayrıca babamın evinde oturuyor, babama rest çekiyor.Eşinin ailesi bir gram destek olmadıgi halde onlar kıymetli oldu.Ablanizin gozunddki nasil bi korlukte boyle nankor olabiliyor
Allah akil fikir versin insallah
Babaniza uzuldum doğrudur
Çok doğru benim babam gerçekten de 13 çocuğa baktı.5 çocukları 4 ablamın 2 şerde abilerimin çocukları düşün yani.Bir baba dokuz çocuğa bakar da
Bir babaya bakamaz çocuklar
Babam olmasa hiç bir halt olmaz onlardan.Küçük abim ve ben sadece kendimiz çabalamaya çalışıyoruz.Babam bari bizi mutlu görsün, ayaklarımızın üstünde olduğumuzu görsün diye.Mesaj tekrari
Boşanmaz, bosansaydi bosanirdi bugüne kadar deli gibi aşık kocasına.Eniştem neler yapti, en yakınındaki kişilerle aldattı kadın yine seviyorum diye sineye çektibaban yaptığı fedakarlıkların bedelini ödüyor. bu hayatta hiçbir iyilik cezasız kalmıyor.
o ablan boşansa babanın kapısına gitse baban yine kol kanat gerer de ablanın anlaması için bunu yaşaması mı lazım bilmiyorum
Baban bi sure destegini ceksin burnu surtsun nankorlugunden eser kalmazBen de bilmiyorum. O bizim babamız atalım mı diyor bende kendi babanı mi atacaksın dedim. ayrıca babamın evinde oturuyor, babama rest çekiyor.Eşinin ailesi bir gram destek olmadıgi halde onlar kıymetli oldu.
Artık çekti zaten kocası geldi çıksınlar evden dedi. onlarında çıkmaya hiç niyeti yok.Baban bi sure destegini ceksin burnu surtsun nankorlugunden eser kalmaz
Artık çekti zaten kocası geldi çıksınlar evden dedi. onlarında çıkmaya hiç niyeti yok.
Çok doğru benim babam gerçekten de 13 çocuğa baktı.5 çocukları 4 ablamın 2 şerde abilerimin çocukları düşün yani.
Hayır çalışmıyor. ilkokulInşallah artik anlar babanizin kiymetini bu arada ablaniz calismiyor mu tahsili nedir
Kendi mi okumafi babaniz mi okutmadi eger babaniz okutmadiysa ofkesi ondan olabilirHayır çalışmıyor. ilkokul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?