- 21 Ocak 2017
- 1.146
- 1.027
- 83
Merhaba kızlar. Benim derdim de garip babam. Biz 5 kardeşiz. Hepsi benden büyük ve hepimiz evli insanlarıniz. Sorun şu ki babam ben bildim bileli ablama kol kanat gerdi.Eniştem 30 yıllık evliliğinde toplam 5 sene ablam ve çocuklarına bakmıştır geriye kalan 25 sene babam baktı büyüttü. Sağolsun eniştem cezaevini mesken tuttu. O kadar zorluklar yaşadı ki ablam herşeyin de babam vardı. Bir çocuğu cezaevine düştü onu kurtarmak için kredi çekti.öbürü başka bir şey yaptı,onu kurtarmak için yine kredi çekti.Evsiz kaldılar, babamlarda kaldılar 2 sene sonra babam başka evini verdi.Ve daha aklınıza gelecek bir sürü iyilikler.Abilerim desen babamın diğer evinde oturuyor babam onun yaptığı borç yüzünden yine kredi çekti ve babama yıktı borcu onu da ödedi.Yengemin elinden kredi kartı düşmezdi.Ortanca abimde yurtdışına gitti. yengem para yok dedi,onun her istediğini yaptı babam yeter ki zorda olmasınlar diye.Meğer yalanmış abim her ay düzenli para gonderiyormus. Tabi abim gelince evi benim üstüme yapın diğer ev büyük abimin üstüne diye babamla kavga etti(kesinlikle öyle birşey yok sadece evde oturuyor), babam üzüntüden mahvoldu,çocukları babama göstermedi 1 sene.Babam kalp hastası ve bir çok hastalığıda var.Kardeşlerimin nankörlükleri beni üzen tek şey babam duysa kahrolur.En son ablamin yaptığı iyice sinir etti beni. Eşi geldi. babam ise haklı olarak bağırdı,çağırdı elini opturmedi evden kovdu.Ablam da babam ayıp etti dedi.Geçen yine geldiler bu sefer amcam abi elini öpsün olan oldu dedi. Babam amcamın hatrina elini öptürdü.Ablam da bana zaten bu sefer öptürmeseydi bir daha gelmezdim dedi.Bende çok boş konuşuyorsun dedim geçtim.Ama yazıklar olsun babamın emekleri, çocuklarını büyüttü, askere yolladı,her koşulda yanında oldu.Ablam napti bir kocanın derdine babamı silmeyi düşündü.Babam onlara üzüntüsüne hastalandı.Yeri geldi bizden kıstı onları doyurdu, karşılığında koca derdine babayı silen evlat. Kusura bakmayın kızlar çok uzun oldu ama o kadar doldum ki anlatamam. Siz söyleyin reva mı bu babama. Böyle babaya, böyle evlat olunur mu? Babamı sorsanız herkese diyecekleri tek kelime melek hemde ne melek.Bugüne kadar bir kişinin dahi ağzından babam hakkında kötüdür diye bir laf duymadım