• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böyle bi ilişki yürür mü?

no__name

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
30
2
611
Kocaeli
buraya açtığım ilk konu,sürekli takipteyim herkes birbirine danışıyo bende danışmak istedim size,fikirleriniz önemli benim için..
8 aydır süren ve 3 yıl öncesine dayanan bi ilişkim var. 3 yıl önce arkadaşlarımız bizi görüştürmüştü bikaç ay arkadaşlık dönemi geçirdikten sonra sevgili olmak istedi,ben düşünüp taşındıktan sonra kabul etmemiştim,çünkü bi ilişkiden yeni çıkmıştım ve kimseye aşık olamıycağımı düşünüyodum,arkadaşlığı beni o kadar mutlu ediyoken sevgililik kelimesi çok uzak geliyodu.. bizi tanıştıran arkadaşlarımız nişanlanınca biz yine aynı ortamda bulunduk nişan töreni vesilesiyle,o bakışları bana herşeyi anlatıyodu beni sevdiğini zaten biliyodum ama bakışlarından anca bu kadar belli olur.. herneyse bizim kankalar bi yolunu bulup bizi görüştürdüler bi şekilde o gün biz kendisiyle eski günlerdeki gibi eğlendik,gülüştük,çok iyi vakit geçirdik.. eve gelince ardarda gelen mesajlar.. 3 yıldır yatağıma uzandığımda bi gece bile seni düşünmeden gözümü kırpmadımlar,seviyorumlar fln..kolay biri değilimdir kimsenin burnunu sürtmeden bişeyi kabul etmem 2 ay süründürdükten sonra hasta olduğu bigün yaptığı duygu sömürüsüyle sevgili olmak isteğini kabul ettim.. ama bu olaydan bugüne kadar duygularımda hiçbi değişiklik olmadı. yanında son derece güvende son derece mutluyum çok iyi anlaşıyoruz,ama benim ona karşı bi aşk,bi çekim yok. bana bakarken gözlerinin içi gülüyo,üstüme titriyo resmen kırılıcam üzülücem diye pür dikkat kesiliyo.seven insan dokunmak ister ama ben bana dokuncak diye ödüm kopuyo elimi tuttuğunda hiçbişey hissetmyorum laylaylom geziyoruz öyle..defalarca ayrılmak istedim ama kabullenemedi her seferinde devam ettik. korkutucu olan benim hayatıma öyle yerleşmişki bi dost bi arkadaş gibi çok seviyorum onu ama o benimle evlilik hayalleri kuruyo.. bunları ona açıklayamıyorum tabi beni bu şekilde kabulleniyo,soğuk bi yapım vardır zaten o herşeye razı,8 ay boyunca ne aşkım ne hayatım ne başka güzel bi söz telaffuz etmedim ona ama onu ele alırsak onun yaşama sebebiyim.. geçenlerde dayısının oğlu ve nişanlısıyla tanıştırdı beni onlarlada hemen kanka moduna girdim çok arkadaş canlısıyımdır hemen kaynaşırım onlar sorun değil ama şimdide annesi ve babası beni evlerine davet ediyolar meşhur gelinimizi görmek istiyoruz diyolar :S bizi tanıştıran arkadaşlarımıza durumu anlatıyorum beni anlamak istemiyolar ondan iyisini mi bulcan çok iyi anlaşıyosunuz devam edin diyolar,devam etmek sorun değil onun yanımda olmasını her zaman istiyorum ama sevgili olarak değil :S bu şekilde onuda kandırıyomuşum edasına büründüm günlerdir triplerdeyim ona karşı,etten püften yere tartışma çıkarıyorum her seferinde alttan alıyo sinirlerin bozuk bu aralar diyo :( ben napıcam ya bu böyle nereye gider?:umursamaz::sinifsinif:

Teklifini kabul etmekle hata yapmışsınız :1no2: Duygularınız değişmeyecek gibiyse -ki öyle görünüyor- ne olursa olsun ayrılın..Çünkü sevmiyorsunuz

Çok eskiden benzer bir durumu yaşamıştım ama ben iki kez çıktıktan sonra uzatmamıştım..
Arkadaşlarıma ayıp olmasın diye bir kere sinemaya gitmiştk,o da hep beraber,baktım ki yanıma oturacak,hoop başka bir arkadaşın yanına kaymıştım..Akabinde çok dinledim kendimi,onunla bir daha çıkmadım ama o sürekli okuluma gelip her fırsatta sevgisinden bahsediyordu,gittiğinde de feci bir karın ağrısı yaşıyordum,sanırım sıkmaktan kendimi..
En sonunda söyledim,olmaz dedim,o da olgunlukla kabul etti,sonra da neden bu kadar sıkılmışım ki dedim..
Sen de direk olmayacak,çok denedim,olmuyor de.Sanırım olgunlukla kabul edilmeyecek senin söylediklerin ama olsun,söyle ve görüşme.Hayatını cendereye sokmaya değmez,baştan kabul ederek yaptığın hatayı şimdi düzelt.Kuş gibi hafifleyeceksin..

Tabiki onu kandırıyorsun. Bir erkek bunu bir bayana yapsa erkek naısl affedilmezse bir bayanda affedilemez. Sen sadece korkuyorsun !!! Onun seni bırakmaycağını biliyorsun belkide şımarıklık yapıyorsun ohaoldumsmile....
Onun fazla ilgiisnden sıkılmış oladabilirsin!!!
Bence eğer 8 aydır onla birlikteysen çoook büyük bir hata yapmışsın bence bu çocuğu çok üzeceksin.

Umarım onu kaybedince burada gelip ağlamazsııın. ona aşıkmışım ben diye ohaoldumsmile.

durumuna üzüldüm ama hata biraz sende, sirf onu üzmemek icin onunla bi iliski yürütüyorsun..
biran önce ona herseyi anlat, baksana ailesi seninle tanismak istiyor, is iyice ciddiye bindi, eger ayrilmaszsan sirf kendini mutsuz degil, onuda mutsuz edersin.

bugün yine beraberdik arkadaşlarımızla birlikte.. günlerdir yaptığım tripler bugünde devam ediyodu ama tek bi fark vardı artık o da bana tripli. ne o benle ilgilendi ne de ben onunla,arkadaşlarımızla gülüştük eğlendik eve döndük.. eve bırakırken de bikaç cümle dışında bişey konuşmadık.. eve gelir gelmez mesaj çekti,ben bunları hakedicek ne yaptım diye:1no2: ya kıyamıyorum üzülmesini istemiyorum,söyleyemiyorum ayrılmak istediğimi napıcam ooff off:çok üzgünüm:

yorumlarınız için sağolun kızlar kesinlikle hepiniz haklısınız,ilgisinden memnunum şımarıklık yapıyo olabilirim doğru ama bu aşk tek taraflı :( sonunu nasıl getircem beni en çok düşündüren şey bu :S

Sizinki karşınızdaki insanın duygularını kullanmak karşı taraf aşık olduğuna göre arkadaş olarak kalalım demek ona acı çektirmekten başka bişi yapmıycaktır karşı tarafında sizin birşey hissetmediğinizi bile bile hayaller kurması ailesini tanıştırmak istemesi mantıksızlık olmuş aşkın gözü bu kadar kör olamaz.:oklava::oklava:

onun iyiliği için bitirmem gerekiyo yani dimi.. üzmek istemediğim için bitti diyemiyorum,ama sanırım bi kere üzülmesi ömür boyu üzülmesinden iyidir. bu şekilde bende yıpranıyorum o da yıpranıyo :S

ama bu yapılmazki deli gibi bağlanmış sana yaşama sebebi olmuşsun istesen kalbin lazım bana desen çıkarıp verecek 3 sene nasıl kandırdın nasılda oynadın duygularıyla kusura bakma hiç mi hiç üzülmüyorum sana o çocuğa üzülüyorum hak etmemiş sen kötü bir insansın :olmaz:

bazen insanlar evlnedikte sonra naşık olur beliki sende olabilirsin...ama olamyadabilirsin :umursamaz: zaten aşk ulaşılmaz olduğunda çok güçlü ulaşılınca yerini saygıya sevgiye alışkanlığa bırakır .. onu kaybedince değerini anlıcaksın ..

canım kardeşim düşünsene sen 8 aydır onunla çıkarak o kişinin seninle ilgili ciddi şeyler düşünmesine ve ailesine seni anlatmasına neden oldun kimbilir seni ailesine ne kadar güzel sözlerle anlatmış olmalı ailesi görelim artık gelinimizi demişler peki düşün bakalım şimdi siz ayrılınca ailesine ne dicek anne baba yalanmış oynamış bnmle aslında beni hiç sevmemiş vakit geçirmiş.. PEKİ O ÇOCUQUN DUYGULARI VE ONURU NE OLACAK HALA DAHA NE BEKLİYOSUN HEMEN KARŞINA AL VE BİTİR LÜTFENN!!!...

Çok üzüldüm illa aşıkı beklemen çok büyük hata!!! eğer seviyorsan bırakma. hem sen bu çocuğu sevmesen söylerdin bu zamana kadar. sen bu çpcuğu seviyorsun. çOğu insan elin, tuttuüğu insandan etkilenmez ki aşk iinsan acı verir.. aşk iyi değil ki! önemli olan anlaşman sevmen... sen ons değer veriyorsun seviyırsun çok da iyi anlaşıyorsun. bence bırakma çünkü bırakmak için çok geç kalmışın kusura bakma sevgin ve ona ilgin olmasa bu kadar uzun süre onu elinde tutmazdın ...

sen sadece tek taraflı diye kendini kandırıyorsun. AYrılınca ççoook pişman olursun. uunutma bitirirsen onun nefretini kazanırsan ve belkide mutluğu birdaha bulamazsın nasıl bir erkek ah alıra sende bir ah almış olursun. çünkü şu anda sende onu kullandın...

karar senin bu iş mantık işi aradığın aşk sana mutluluk getirmemiş hazır seni seven değer veren biri var daha fazlası sana ancak zarar verir. Aşk ve tutku ancak insana zarar veriyor. Hem gelip geçici birşey ...

Ama sonuçta sevmiyorum seni diyobiliyorsan söyle yüzüne :)

3 sene oyalamadım 3 sene o beni beklemiş yanlış anlaşılma olmasın :( 8 aydır birlikteydik ve dün gece itibariyle ayrıyız ama kendimden nefret ediyorum onu üzdüğüm için mafoldumben ben zaten kendimi hiç düşünmedim bu ayrılık kararını verirken sadece ve sadece onu düşündüm o kadar iyi bi insan ki daha fazla kırmak daha fazla üzmek istemedim onu dün geceden beri içim acıyooÇok üzgünüm çoook

sevmediğini söylüyosun ama bi insan sevmediği bi insanla 8 ay nasıl geçirirki?
yeni bi ilişkiden ayrılmıştım diyosun.. Belki korkuların yüzünden kendini avutuyosun?? olamazmı?

8 ay az bir zamann değil aşkın gözü bu kadar kör olamaz
bir çok arkadaşın dediği gibi bencede sen ona karşı bir şeyler hissetmesen 8 ay sürmezdi bu
ayrıca demek ki o kadar seni sevmiş önemsemiş ve en önemlisi bir yakınlık görmüş ki ailesine seni anlatmış hem o hemde ailesi seninle tanışmak için can atıyor
ayrıldım demişsin evet iyi bir şey yapmış gibi görünüyor ama
sormadan edemicem daha önce aklın nerdeydi....
neden bu duruma kadar getirdin aileye yani...

Bence eğer sevmiyorsan sevmediğini anladığın anda bırakmalıydın..Çünkü kendine bu 8 ayda onu daha çok bağlamışsın.Eğer kendinden eminsen bence bir an önce ayrıl.Zamanla daha çok bağlanacak ve daha çok üzülecek.Ya da yavaş yavaş senden soğumasını sağla.Çok buluşma telefonlarına bakma nette konuşma.Araya biraz zaman koy ve o zamanda sende sevgini ölçüp tart.Kesinlikle sevmiyorsan da ayrıl.Yoksa hem sana hem ona yazık olur..

slm. bir erkek bir bayana bunu yapmış olsa hepimiz başlıycaz allah belasını versinlere yani yaptığın alllahtan revamı bi insana böyle bişey yapılırmı yazık ya sevmiyorduysan ilk zamanlarda bitirseydin yok ama ilgisi hoşuna gitti dımı şimdide ilgisinden sıkıldın ben şöyle yap tabi senin için demiyorum o çocuk yıkılmasın diye söylüyorum onunla konuş herhangi bir bahaneyle onunla ilişkinize ara vermek istediğini söyle biraz ara verin hiç görüşmeyin hiç konuşmayın çünkü belki aslında sende onu seviyosundur ama o sana çok ilgi gösterdiği için sıkılmış şımarmış bunuda sevmiyomuşsun gibi hissediyor olabilirsin bu arada zaten ona karşı ne hissettiğini onsuz dahamı mutlusun yoksa onunlamı mutlıydun düşünürsün böylece daha doğru bi karar verirsin allah o adamın yardımcısı olsun iyi düşün yazık etme çünkü böyle bir sevgi herzeman bulunmaz

Bir iki sene böyle gitse bile.. birgün yeter der..
İşte o gün siz aşık olduğunuzu anlarsınız..
aşk zaten yazmışlar imkansızı istemektir.. kaybetme korkusudur..
şu an bunlar olmadığı için rahatsınız..
ama birgün giderse o zaman aşkından ölürsünüz..

Back