Canım benim durumum çok farklıydı annem rahatsızdı(Sinir hastasıydı) ve babamla ayrıydılar.Sahipsiz kalmışım o dönem biraz işte.Kesinlikle bir adam kendisine ait olmayan çocuğu neden o kadar içtenlikle sevsin ki ! Allah korumuş beni ne diyeyim...bu sapıklığa aklım mantığım ermiyor. küçücük bi cocuğun cinsel anlamda nasıl bi çekiciliği olabilir. bazen biz anneler de bu konuda yanlış yapıyoruz. çocuklarımıza HAYIR demeyi öğretmemiz gerek. mesela çocuklar tanımadıkları birisi gelip( iyi niyetli de olsa) sevmek istediğinde genelde ters tepki verirler. ama biz ne yaparız? 'aaaa ayıp annecim, amca (ya da abi, teyze vb.) seni sevmek istiyo.' 'öyle yapma, hadi öp bi kere' gibi sözlerle çocuğun savunma mekanizmasını kırarız. hatta yabanilikle, asosyal olmakla suçlarız çocuğumuzu. çocuk da insanlara hayır demeyi bilmez.çocuk ilerde her hangi bi tacizle karşılaştığında bu durumun bi sevgi göstergesi olduğunu sanıp susabilir. ayıp dedik diye bize de söyleyemeyebilir. o yüzden çocuk yeri gelince en yakınlarına hatta anne babasına bile hayır diyebilmel bence. artık öyle bi zamana geldik ki çocuğumuzu kapının önüüne oynamaya çıkarmaktan korkar olduk. Allah korusun tüm yavruları.
canım zaten senin aileni baz alarak yazmadım. başına gelen olay dikkatimi çekti. adamın bi çocukta ne bulduğu yani. yanlış anladınsa kusura bakma. bahsettiğim hataları eşim ve ben de bazen yapıyoruz. kızım daha 17 aylık. doğal olarak sevimli geliyo herkese. ama şimdiden herkesin iyi niyetli olmayabileceğini öğretmek lazım. burda yazılan yorumlardan onu anladım.Canım benim durumum çok farklıydı annem rahatsızdı(Sinir hastasıydı) ve babamla ayrıydılar.Sahipsiz kalmışım o dönem biraz işte.Kesinlikle bir adam kendisine ait olmayan çocuğu neden o kadar içtenlikle sevsin ki ! Allah korumuş beni ne diyeyim...
Yok canım yanlış anlamadım ,insanın başına işte dediğin gibi doğru şekilde sahip çıkanı olmayınca bu işler geliyor anlamında yazdım bende.Rabim bütün yavrularımızı korusun .canım zaten senin aileni baz alarak yazmadım. başına gelen olay dikkatimi çekti. adamın bi çocukta ne bulduğu yani. yanlış anladınsa kusura bakma. bahsettiğim hataları eşim ve ben de bazen yapıyoruz. kızım daha 17 aylık. doğal olarak sevimli geliyo herkese. ama şimdiden herkesin iyi niyetli olmayabileceğini öğretmek lazım. burda yazılan yorumlardan onu anladım.
Yok canım yanlış anlamadım ,insanın başına işte dediğin gibi doğru şekilde sahip çıkanı olmayınca bu işler geliyor anlamında yazdım bende.Rabim bütün yavrularımızı korusun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?