Böyle anne olmaz olsun

uzun zaman önce yanlıs hatırlamıyorsam travel living te izlemiştim
cocuk guzellik yarısması
allayıp pullayıp podyuma salıyorlar
içler acısııı

boyle pıskopat ruhlu ebeveynler gelecege
kendılerı gıbı ruh saglıgı bozuk bıreyler yetıstırmeye pek meraklılar .
gunumuz de artık ne yazık kı bunun gıbı bır cok ornek var .
tom cruisenin kızı suri cruise de var .ama o bunun kadar asmıs durum da degıl sımdılık .
o da gayet moda ıkonu ,annesı kısın ortasın da ugg gıbı botlar gıyerken kucuck kızın bacakları
baldır bacak heryer ortada topuklu ayakkabı gıyıyor .yaa bu cocuk kısın usumez mı ?
bu nasıl bır gamsızlık bu nasıl bır vıcdan anlayamıyorum artık boyle ınsanları .
anlamak da ıstemıyorum .allah bu cocuklara yardım etsın .anne babaları korumuyor
barı rabbım korusun onları .gercekten cok uzuluyorum .geleceklerı ıcın cıddı anlam da endıselenıyorum .

yazık gerçekten :( bir anne nasıl kıyar bu yaştaki çocuğuna.. ben anne değilim ama, sanırım içgüdüsel bişey bu.. içim acıdı resmen fotoları görünce.. hem fiziksel, hem manevi çocuğun gördüğü zarara nasıl ortak olabilmiş !

Kizlaaaaaar gece gece piskolojim bozuldu ay Allahim sen koru kucuk cocuklari ! :((
ben kücükken istanbula tatile gitmistik, cok iyi hatirliyorum yasim 10 veya 12 annem bana beyaz bir elbise giydirmisti minibusteydik
sonra yengem (istanbulda kaliyor) bagirdi ve beni yanina aldi, ben sasirdim :o
sonra sessizce anneme dedigini duydum, abla $u ayakta olan sarhos tipli adam kizimiza bakip duruyor baygin baygin saldircak cocuga yanima aldim yanlis anlama diye
cok kotuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!
Malesef gunumuzde cok var bu tur insanlardan :((

başka bi kompleksli insan daha yanii... yrn öbür gün annesi ölür gider, en büyük destekçisi yanii... bi gün çıkar tvlere beni hatırlamıo musunuz der, yolda yürürken bi gün dönüp bakmazlar, ondan sonra gider asar kendini ya da uyuşturuya başlar, bi otel odasında bulunur.. sona görürüz 10-15 yıl sonra annesi tarafından sanki barbie bebekmiş gibi yetiştirilen Eden Wood, trajik şekilde hayatını kaybetmiş diye.. bi insan hayatı daha saçlamaştırılıo, hem de öz annesi tarafından.....!

bu sapıklığa aklım mantığım ermiyor. küçücük bi cocuğun cinsel anlamda nasıl bi çekiciliği olabilir. bazen biz anneler de bu konuda yanlış yapıyoruz. çocuklarımıza HAYIR demeyi öğretmemiz gerek. mesela çocuklar tanımadıkları birisi gelip( iyi niyetli de olsa) sevmek istediğinde genelde ters tepki verirler. ama biz ne yaparız? 'aaaa ayıp annecim, amca (ya da abi, teyze vb.) seni sevmek istiyo.' 'öyle yapma, hadi öp bi kere' gibi sözlerle çocuğun savunma mekanizmasını kırarız. hatta yabanilikle, asosyal olmakla suçlarız çocuğumuzu. çocuk da insanlara hayır demeyi bilmez.çocuk ilerde her hangi bi tacizle karşılaştığında bu durumun bi sevgi göstergesi olduğunu sanıp susabilir. ayıp dedik diye bize de söyleyemeyebilir. o yüzden çocuk yeri gelince en yakınlarına hatta anne babasına bile hayır diyebilmel bence. artık öyle bi zamana geldik ki çocuğumuzu kapının önüüne oynamaya çıkarmaktan korkar olduk. Allah korusun tüm yavruları.
Canım benim durumum çok farklıydı annem rahatsızdı(Sinir hastasıydı) ve babamla ayrıydılar.Sahipsiz kalmışım o dönem biraz işte.Kesinlikle bir adam kendisine ait olmayan çocuğu neden o kadar içtenlikle sevsin ki ! Allah korumuş beni ne diyeyim...

Canım benim durumum çok farklıydı annem rahatsızdı(Sinir hastasıydı) ve babamla ayrıydılar.Sahipsiz kalmışım o dönem biraz işte.Kesinlikle bir adam kendisine ait olmayan çocuğu neden o kadar içtenlikle sevsin ki ! Allah korumuş beni ne diyeyim...
canım zaten senin aileni baz alarak yazmadım. başına gelen olay dikkatimi çekti. adamın bi çocukta ne bulduğu yani. yanlış anladınsa kusura bakma. bahsettiğim hataları eşim ve ben de bazen yapıyoruz. kızım daha 17 aylık. doğal olarak sevimli geliyo herkese. ama şimdiden herkesin iyi niyetli olmayabileceğini öğretmek lazım. burda yazılan yorumlardan onu anladım.

canım zaten senin aileni baz alarak yazmadım. başına gelen olay dikkatimi çekti. adamın bi çocukta ne bulduğu yani. yanlış anladınsa kusura bakma. bahsettiğim hataları eşim ve ben de bazen yapıyoruz. kızım daha 17 aylık. doğal olarak sevimli geliyo herkese. ama şimdiden herkesin iyi niyetli olmayabileceğini öğretmek lazım. burda yazılan yorumlardan onu anladım.
Yok canım yanlış anlamadım ,insanın başına işte dediğin gibi doğru şekilde sahip çıkanı olmayınca bu işler geliyor anlamında yazdım bende.Rabim bütün yavrularımızı korusun .

offff yorumlar icmi kararttii ama gerceklerrrrr rabbim korusun hepimiziinn evlatlarini boyle ebeveynede akil fikir versin mevlammm

bende geçende bakınıyodum çocuk kraliçe cinayetini görünce bakim dedim sonra buralara kadar geldim bi kere jonbenet tamam küçük bi kız küçük çocuğa bence güzel denmez sevimli denir çocuğu revü kızı giysileri giydriyor anası olacak o kadın yetmezmiş gibi yarışmalara sokuyor eline geçcek 2 3 kuruşu çocukla kazanıyo bilmiyorum bence çocukları güzellik yarışmalarına filan katmamalı anne babalar küçük çocuğun ne güzelliği olurki aslında ben büyüklerinkine bile karşıyım çıkıyolar yarı çıplak sahneye yok birinci seçilmiş yok ikinci bence bu forumdakiler onlara bin basar çünkü burda onlar kadar makyaj yapan yok yüzleri resmen badana olmuş küçük çocuğa o eeden wood mudır nedir ona böyle giysileri giydiriyolar ordaki sapıklarda izliyor zaten böyle yarışmaya sokuyolar sonra çocuk ölü bulunmuş tecavüz edilmiş normal yani bu sonuçlar bu kızında jonbenetinde saçı boya mesela jonbenetin saçları düzenli olarak boyanıyormuş kızın tecavüzü bide son gününde olan bişe değilmiş düzenli bişeymiş yani okurken yuh dedim çocuğa benim bile giymediğim etkler giysiler giydiriliyor ben bu yaşta giymiyorum o kıyafeti be insanın sinirlerini bozuyo yani uzun yazmış olcam ama bide benim başımdan şöyle bir olay geçmişti
yazın kuran kursuna gidiyoduk arkadaşlımla o zaman 13 yaşında filandım işte yanımdaki arkadaşıma bir öpücük gönderiyo sesini duyuyorm sonra ben kafamı çevirdim aşağılamıyorum ama eskici böyle uzun saçlı biri ben o zamanlar zaten baya uçmuştum yani kiracımız kardeşime bağırdı diye yanına gidip kimsin lan bile dediğim zamanlardı sonra işte öpücük gönderiodu ben ne yapıyosun be diye bağırdım heralde bekelmiyodu bu tepkiyi böyle durakaldı zaten adamın tipini gören anlar uzun saçlı yırtık pırtık giysili bide babam yaşında arkadaş diyo koşup camiye gidelim diye ben bırak dedim o ağzını varya diye bağırıyorum anayolda o zamanlar biraz fazla cadıydım tabi adamlar arkasını dönüp dönüp bana bakıyodu yoldu sonra adam tamam lan yaptı bana bide sırıtıyodu salak ben bidaha böyle yaptığını görim da o zaman kaçacak delik ararsın dedim ama farkettimde şimdi olsa o hareketi yapamazdım o anda kendime bile şaştım biraz fazla tepki verdim gibi hissettim ama küçük bi kız gibide kaçamazdık o zamanda daha beter takılırdı en iyisini yapmışım zaten sonra bazı olaylardan dolayı biraz pısırıklaştım ama asla kendime öyle bişe yaptıramam neyse fazla yazdım ama konuşasımda var jonbenetle ilgili bide babasıda izin veriyoya ona şaştım.. neyse fazla konuştum :1:

Amerikada yapılan çocuk güzellik yarışmaları için birsürü çocuk bu halae sokuluyor.

Bu ailelerin işi gücü yarışmadan yarışmaya koşmak.

Bir arkadaş çocuğun kaşlarını almışlar demiş ya,çocuğa çocuklara RÖFLE,KİRPİK PERMASI yaptırıp SOLARYUM a sokanlar bile var.İzlerken dehşete düşmüştüm.Bu bir hastalık sanıyorum çocuklara her yarışma için 3000 dolarlık kıyafetler alıp,yarışmaya hazırlaması için yarışma koçu bile tutuyorlar.

şimdi böyle yapan kız 13 üne gelir gelmez adamların üstüne atar satar kızını paralarıda sermaye yapar

tom cruise un kızı bu kadar aşmasa da ilerde aşacağını sanıyorum

çocuk sahibi mi olmuşlar kız satıcı mı olmuşlar karışmış

ne yalan söyleyim başlığı görünce 2010 yılında 6 ve 27 aylık kızlarını öldüren ama yakalanmayan bi kaç gün öncede 3 aylık kızını boğarak öldürmek üzereyken yakalanan kadından bahsediliyo sandım, ona ne denir acaba?
kocasıda karısını savunmuş, bebek yüzünden kendine vakit ayıramıyodu falan diye, karı-koca kaçıklar

Seneler sonra kimyasallardan o yavrucağızın yüzünü cildinii düşünemiyorum .. Yazık olmş walla..

Back