How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama Boyattııııım (:

ozlmm91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
203
0
96
İstanbul
Kızlar ilker yavrutürke gittm derdimi anlattım güzel bşyler yapın sarımsı dedim o da balyaj mı gölge mi blmiyorum yaptı bşyler. beğendm gibi aslında ama sanki çok mat bi sarı gibi geldi ben brz daha tatlı bi sarı istiyodum. bu renk sanki su ara herkesn yaptırdığı sarı gibi . pazar günü tekrar gdicm beğenmezsen cila falan atarım dedi ben kararsızım ama onlar çok beğendiler.
sizce nasıl olmuş ?

Son düzenleme:
canım yıkandıkça daha güzel olur 0 bekle derim ayrıca tam hayalimde ki saç canım çok yakışmış güle güle kullan

canım bağdat caddesi burası işte hepsi böyle bi de isim yapmış bi kuaför olunca malesf böyle tuzlu oluyor ama gerçekten değer çünkü gerçekten iyi anlıyo ne istediğini ve gayet ilgili yani ben eminm ki şu zamana kadar doğru düzgün bi renk elde etmeye çalışarak şu kızıllıktan kurtulmaya çalışarak 240dan çok daha fazlasını harcadım üstüne üstlük saçlarım da boş yere yıprandı bi seferlk verdm kurtuldum valla yani inş renk iyi gider de bi sefrde kurtulmş olurum =)
ayrıca çk tşekkr ederm cnmm :1hug:

i. yavrutürk'ü bildiğimdne sordum zaten.
ne olabilir acaba fiyatı diye gerçi mahalle kuaförüne bile gitsen uzun saç ile 100 ile çıkarsın..
değer yani boyları bile organik oluyor bekarken yaptır canım,evlenince..
ayy o paraya şunu yaparız demek durumunda kalıyorsun :))

güle güle kullanın. çok yakışmış.

Son düzenleme:
bayıldım canım tam benim istediğim gibi olmuşhihoyyyt benim saçlarım hafif turuncumsu bal köpüğü gibi acaba olur mu banada böyle bide ben izmirde oturuyorum böyle yapacak kuaför bulmak zor:1no2:

bence çok doğal çok güzel olmuş.herkes böle yapamıyor işte yada anlatana kadar göbeğin çatlıyor.güle güle kullan

çok güzel olmuş güle güle kullan ben de tam böyle bişe istyorum ama şuan saçlarım koyu ankarada kafama göre kuaförde bulamadım bilen varsa söylesin lütfen. fiyatı normal eğer seninkide koyuysa ben sordum bikaç yere bundan ucuz söyleyen olmadı

çok teşekkrleerr cnlarmm :kedi:
cutey benim de öyleydi baya kızıldı iki kere küllü kumral rengine boyamıstım ve en son bakır kumral gibiydi olur bence ama dediğin gibi kuaför bulmak gerçekten zor..
panika cnm fazla koyu değildi açma olmadı yani ama yinede değer bence sonunda düzgün bi renk tutturabildim herkes çok beğendi okulda hocalar bile nerde yaptırdığımı sordu. ben bilmiyorum ankarayı ama tunalıda mithat kuaförü duymuştum iyi diye..

Bılıyormusun ben benımkıde bu renk ve ben kendım boyuyorum ınanmıycaksınız hergangı hazır sarı renk boyayı alıyorum kople suruyorum saclarım benımkıde boyle oluyo hazır bır kutu sarı renk boya

Back