Saç Rengi ve Saç Boyama Boyasız saçıma küllü sarı nasıl olur?

kanatsizmelek_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
42
3
35
Merhaba arkadaşlar,
Saçlarım koyu kumral bu zamana kadar hiç boyamadım. İstediğim renk ise açık küllü kumral tonları zaten fotolar ekte istediğim rengi koydum. Şimdi de hiç açıcı kullanmadan loreal 9.1 küllü sarı boyasam sizce nasıl olur? kendi saç rengim ve istediğim saç rengi fotoda. Deneyimli arkadaşlar varsa önerilerinizi ve sonuclarınızı merak ediyorum. Sizce hangi rengi boyasam böyle bir renk elde ederim.? (not: açıcı kullanmak istemiyorum)

Eklentiler

• saç rengim koyu kumrl.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 1.395
  • saç rengi.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 3.205
  • serenay kumral.jpg
    12,1 KB · Görüntüleme: 7.944
  • kumral.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 4.055
  • serenay-sarıkaya-saç rengi.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 774
Son düzenleme:
Benim.konuma bakarsan bugün denedim daha, evvelden tabiki çok boya yaptırdım ama su an boya yok ve küllü sarıya boyadım ama olmadı yani sanki pek boyanmış gibi oldum. Sende farklı olabilir bilemiyorum oksidan 9 kullandım.

Baktım konuna teşekkür ederim. Küllü sarı boyamadan önce balköpüğü mü boyamıştın? Hiç renk farkı olmadı mı küllü sarı boyayınca

bende kardesimin sacini boyucm onjnda doğal rengi seninki gibi ama arastirmalarima göre yogun açıcı kullu sri ile acik kullu kumrli karistircam icinede turuncu azaltıcı kullancam daha araştırıyorum bakalim

bende kardesimin sacini boyucm onjnda doğal rengi seninki gibi ama arastirmalarima göre yogun açıcı kullu sri ile acik kullu kumrli karistircam icinede turuncu azaltıcı kullancam daha araştırıyorum bakalim
Yaptıktan sonra paylaşırsanız çok memnun olurum. :) Turuncu azaltıcı nedir tam olarak neler kullanıcaksınız?

Olmadı wallahi canım, o yüzden iyice araştırıp yeniden deniycem. Boya aldığım yerdeki kıza sordum gidip, tümden acmalisin palette yoğunaçıcı ile, sonra boyarsin dedi ama ben ombre tarzı açmak istiyorum tümünü değil o yüzden araştırmadayım.
Baktım konuna teşekkür ederim. Küllü sarı boyamadan önce balköpüğü mü boyamıştın? Hiç renk farkı olmadı mı küllü sarı boyayınca

Evet ben de açmak istemiyorum hiç. Hayırlısı olsun, haberlerini bekliyor olucam

İgora 0.22 boyaya fındık büyüklüğünde sıkıyorsun diyorlar turunculugu alıyormuş.
Nerelerde satılıyor ki bu boya?

boyasız saçınıza küllü renk tutmaz sadece turunculaştırır sıkacağınız mavi boya ise sadece 2 yıkamalık küllülük verir yıllardır saçlarını boyayan biri olarak tecrübem budur heleki %9 luk oksidan kullanırsanız kesinlikle turuncu olursunuz ben küllü boyaları %6lık oksidanla kullanıyorum yinede bikaç yıkamaya küllülükten eser kalmıyor,küllü saç genelde açılarak elde ediliyor açıcıdan sonra uygulayacağınız küllü boya genelde uzun ömürlü olur küllülüğün devamı içinde saçlar belli periyodlarla mor şampuanla yıkanır böylece boyanın ömrüde uzamış olur,bunlar benim görüşlerim siz yinede araştırın belki atladığım şeyler olabilir,kolay gelsin

Yaptıktan sonra paylaşırsanız çok memnun olurum. :) Turuncu azaltıcı nedir tam olarak neler kullanıcaksınız?
market boyalari yerine profesyonel boyalari kullanmayı düşünüyorum açık kullu khmrli majirelden çok açık kullu sariyida majiblonddanalmayi düşünüyorum icinede iki sigaraizmariti boyutunda turuncu azaltıcı koycam.turuncu azaltıcı sactki bakır turuncu yansimayi alip daha kullu tonlara dönmesini sagliyor genellikle igora 0.22 kullanıyorlar bendeki indola markasinin

Teşekkür ederim cevabınız için.

Ne zaman boyayacaksınız

bende senin gibi düşündüm ve ankarada araştırdım en iyi kuaförüne gittim. Bu arada benim saçlarım da koyu kumraldı dipleri serenay sarıkayanın saçları gibi uçlarıda kum sarısı istedim ve çok güzel bir renk oldu takii rengi akana kadar o renk akınca turuncuya dönüyo bil istedim canısı. bence koyu kumral en iyisi ben tekrardan kendi rengime dönmeyi düşünüyorum

Teşekkür ederim canım. Tam benim sevdiğim renkleri yaptırmışsın. Ben de zaten cesaret edemiyorum

saçların boyasız olduğu için açıcı kullanmasanda istediğin renk hemen olur ama bana kalırsa hiç boyama kumral renk daha güzel ben kumraldan 8.1 e boyadım şimd dönmeye çalışıyorum dönemiyorum amma illa da istiyorum diyorsan 8.1 al booya aynısı olur bence

dikkatli boya rengi seç ama açık ton istediğin kadar açık olmazsa bir dahakine daha çığa boyayamazsın çünkü boya boyayı açmaz gidip saç açıcı kullanıp ondan sonra daha açık bi renk boyaman gerekir o da saçları yıpratır . dikkatli renk seç ki koyu olmasın sonra . koyulaştırmak klay diyolar ama ben de koyuya dönemiyorum bi döndüm geri aktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…