Saç Rengi ve Saç Boyama boyama öncesi ?

heiress

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
245
5
318
İstanbul
boya yapacağım ama kararsız kaldım yağlı saça mı yoksa temiz saça mı istediğim renk daha iyi tutar?

çok teşekkür ederim saçlarım daha bugün yıkandı ama boyalarımıda bugün tamamladım dayanamıyorum

ikisinde de tutar farketmiyor, sadece temiz saçta diplerde daha çok rahatsızlık hissi duyarsın : yanma kaşınma vs

bi tutam denedim hiç belli olmadı oksidan koleston tüp 9luk :S acaba elimde palette açıcının 12 liği var onu mu kullansam :26:

kesinlkle temiz saça çünkü saçındaki yağ boyayının bir kısmını dışa atar hatta bayadıktan sonra kirli saçta boyanız köpürür gib olur işte oşimdi tamamladıysan bence boya gitsin bende dayanamam hemen boyardım

daha iyi tutar ,tutmaz gibi bişey yok..temiz saçta sadece saç derisi tahriş olabilir boyadan,hafif yanma olur..

Loreal 9.1 Akos gümüş boyaydı boyadım turunculuk yarı yarıya azaldı ama renk çok çok az açıldı istediğim küllülük hala yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…