• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Boyam aktı :(

kirazmevsimi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2010
81
0
36
Bursa
Kızlar merhaba. Saçlarımı siyahtan sarıya doğru açmıştım okuyanlar bilir. Şimdi son boyadığım boya saçımdan tamamen aktı. Geriye orielin bıraktıkları kaldı diyebilirim. Şuanki halim bu.
fotoraf3378.jpg

fotoraf335.jpg

Ben bunun üzerine sarı tonları boyasam tutarmı ilk sorum?
İkinci sorum, karamel boyarsam tutarmı ve akma yaparmı? Tercihen, koleston naturals serisinin karamel kumralını düşünüyorum. Oda bu renk.
30663_buyuk.jpg

Fikir verirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
sarı da akma sorunu pek olmuyor ama bu tonun üzerine istediğin sarı hemen tutmayıp turunculuklar oluşabilir...karamel bu tonda daha çabuk tutar ama o da hemen akar,yani biri boyarken dert olur başına biri boyadıktan sonra....bence karamel boya ama koyu bir karamel tonu olsun ki aktıgında şu anda boyamak istediğin kutu üzerindeki renge yakın olsun...

ben altın karamel boyadığımda zeminde oryal olduğu için sarıya yaklaşmıştı.istersen dene sonra sarıya geçmesi daha kolay oluyo

Kızlar karaml kumralı boyadım. Baya koyu bir karamel oldu. Akmaları göz önüne alırsak eğer kesinlikle istediğim tonu tutturdum. Sonunda oldu galiba. Bütün o kızıllıklar ve platinler yokoldu. Dibimde çok hoş tuttu. Ama şuan gün ışığından göremiyorum. Örnek olsun diye bi iki resmimi ekleyeceğim en net ışıkta çektiklerimden. İsterseniz yarın sabah çekip gün ışığındakileride koyarım.

fotoraf340.jpg

Son düzenleme:
Kızlar karaml kumralı boyadım. Baya koyu bir karamel oldu. Akmaları göz önüne alırsak eğer kesinlikle istediğim tonu tutturdum. Sonunda oldu galiba. Bütün o kızıllıklar ve platinler yokoldu. Dibimde çok hoş tuttu. Ama şuan gün ışığından göremiyorum. Örnek olsun diye bi iki resmimi ekleyeceğim en net ışıkta çektiklerimden. İsterseniz yarın sabah çekip gün ışığındakileride koyarım.

fotoraf340.jpg

canım zeminin açık olmasına ragmen nıye böyle koyu tutmuş:26: pakettekiyle alakası yok rengin ama ilk zamanlar hep koyu oluyor boyalar akınca güzelleşir güle güle kullan

gerçekten koyu olmuş tatlım ama dediğin gibi aktıkça istediğin renk olur eğer tenine yakıştıysa ve sen beğendiysen sorun yoktur.ama gün ışığında da fotoğraf isterizz

fotoraf340.jpg

cnm baya koyu olmuş ama sen beyendıysen ne güzel güle güle kullan cnm

Arkadaşlar, birde gün ışığında göstereyim dedim. Sabah kalktığımda aynaya ilk bakışımda şok oldum çünkü akşamki koyuluktan eser yoktu. Hatta düşündümbiri gece saçıma bişeymi döktü acaba falan diye :52: :52:
Tam istediğim karamellik tutmuş kısaca.
Bu resim önden çekildi. Yüzümün tonunuda görün dedim.

fotoraf351.jpg

Bunuda arkayı alarak çektim..

fotoraf346.jpg

Yorumlarınıızı bekliyorum :1: :1: :1: :1:

cidden akşamki fotodan baya açık bir renk cnm çok hoş olmuş ten rengine de yakışmış güle güle kullan :34:

Çok teşekkür ederim. Umuyorumki inşallah yani, sarılar, platinler çıkıcak kadar çok akmaz boya. Gerçi geçmiş deneyimlerimden yola çıkarak, naturals boyalar kene gibi yapışıyor insanın saçına :1:

Gece yine kahve olucak :1: Ne ters bir insanım ben ya :53:
Şimdi farkettim. Odanın içinde karamelim, gün ışığında altın sarı oluyor, gece kahve oluyor. İstediğim bütün renkler bir arada oldu, benden mutlusu yok artık :63:

Back