Şampuan ve Saç Kremleri Boyalı saclara sarımsak özlü sampuanın bır zararı olur mu?

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
boyalı saclara sarımsak özlü sampuanın bır zararı olurmu?? bılen varmı?

sampuanın arkasını fln okudum hıc bırsey yazmıyor..satıcıyada sordum ben bılemem dedı .. cevaplayacak bırısı varmı?

Şöyle bir şey var ki şampuanın içine konulan yağ karışımları,bitkisel şampuanlar,veya şampuansız saçta bekletilen yağ karışımları boyanın çabuk akmasına sebebiyet veriyor.Benim siyah saçım bile akıyor daha ne olsun:44:

Ben sarımsaklı şampuanı kullanmıştım boyalı saçlarıma.
Boyalı saçlar zaten kurudur, benimki bu şampuanla daha da kuruyup dökülmeye başlayınca kullanmayı kesmiştim.
Memnun kalmamıştım.

sarımsaklı şampuanı bilemem ama geçen gün saçıma sarımsak kürü yaptım saçım boyalı.yıkadıktan sonra renginin açıldığını farkettim herkes farketti yani boyalı saçı bi şekilde etkiliyo demek ki

kesinlikle öyle kremle kullanmak şart zaten

Zaten bitkisel bile olmasa aldığımız şampuanları krem içermeyenlerden seçmemiz gerektiği için, ekstradan saç kremi kullanmamız gerekiyor ama sarımsaklı şampuanda işe yaramadı bende. Aşırı kurutuyor çünkü.

sarımsak özlü derken bu bioblasın saç uzatan sarımsak özlü şampuanı mı yani e bende 3 gün önce saçımı boyattım kızıla yaramaz mı yani bu bana çokta heves etmiştim güçlenir gürleşir diye yaaa

benim de aynı şekilde sarımsak özlü veya çamterebentinli şampuanlar kremle kullanmama rağmen saman gibi yaptı saçlarımı renklerini mahvetmesi de cabası

o sarmaşık özlü değil miydi:44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…