• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Boyalı saç natural rengine dönebilirmi?

Clemence

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
80
1
96
İstanbul
Arkadaşlar ben saçımı doğal rengine yani kendi rengine çevirmek istiyorum bunu nasıl elde edebilirim? Kendi rengine döner mi dönmezmi yardımcı olun nolur :(

saçının rengi ne hangi renge çevirmek istiyosun yazda yardımcı olsunlar arkadaşım

saçının rengi ne hangi renge çevirmek istiyosun yazda yardımcı olsunlar arkadaşım

Saçımı birçok rengine boyattım şuan patlıcan moru başka renge çevirmek istemiyorum kendi doğal rengine çevirmek istiyorum. Bunu belirttim yani! Kendi doğal rengine dönsün istiyorum bunun için ne yapabilirim.

patlıcan moru ise saçınızı öncelikle açmanız gerekebilir..üzerine başka renk boyasanızda bir süre sonra boya aktığında eski renginiz ortaya çıkacaktır..

patlıcan moru boyanız bitkisel değilse akıtamazsınızki...

Boya akmaz mı saçtan yani? Ben artık hiç boyamıcam saçımı kendi doğal rengine dönsün istiyorum yani bu imkanlı mı? Yoksa saçımı sürekli boyadım diye artık hiç kendi rengine dönmez mi? Hep kalır mı boyalar?

Boya akmaz mı saçtan yani? Ben artık hiç boyamıcam saçımı kendi doğal rengine dönsün istiyorum yani bu imkanlı mı? Yoksa saçımı sürekli boyadım diye artık hiç kendi rengine dönmez mi? Hep kalır mı boyalar?

Boya saçtan tamamen akmaz
Açıcı ile akıtılır sonra istediğin renge boyanır
Sen kendi rengine dönsün istiyormuşsun patlıcan moru da zor bir renk önce açıcı kullanıp daha sonra kendi doğal rengin neyse ona boyarsın
Daha sonra da kendi haline bırakırsın uzadıkça kestirirsin boyasız saçlarına ulaşırsın
Başka çözümü yok yani
Boyanın kendi kendine akmasını beklersen patlıcan moru kızıla döner aktıkça
Kendi rengin olmaz

Son düzenleme:
benım doğal saç rengim kestane.tAM 5yıldır saçlarımı actırıyorum ve düzleştirici masa vs vs saclarım bitmiş durumlaydı. bir ay once saçlarimi simyiyah boyadım. ve duzlestırıcı masa hepsını bıraktım. sadece bağdem bugday ve çilek yagıyla bakım yaptım. saclarım suan 3 cm uzadı. altı platın oldugu ıcınde baya bı aktı kendı saclarımla butunlestı. benım ıcın boya bıtmıstır.kendı halımle bu sekılde cozum buldu. daha once bır cok renge boyamıssın o boyaların tamamını sacından akıtman ımkansız. eger sacların koyu renkse bu sekılde yapabılırsın.eger degılse 3 4cm uzamasınıbekleyıp kuafore kendı sac rengımde boyayın dıebılırsın baska cozum yok gıbı gorunuyoo

ben de kendi rengime döndürmek istiyorum birkaç kere koyu kestaneye boyadm şmdi açık kahve oldu diplerden rengm geliyo yavaş yavaş çok sakil durursa gene bi uçlarına cila yaptırırım die düşünüyorum önceden balyajlıydı çnkü 1 seneye yakn açık kullandm ama açılan uçlara dipleri ellemeden koyu cila yapa yapa bu şeklde döner diyolar yavaş yavaş..

Son düzenleme:
arkadaşlar aslında boya siliciler var , biocarin ve selective markalarını biliyorum ... benimde saçımda küllü kumral var fakat renk iyice yeşile döndü diplerimde 5 , 6 cm geldi , birdaha da boyatmak istemiyorum. Kendi rengimi kullanmak istiyorum akıtmayı düşünüyorum acaba doğal rengim olur mu yoksa farklı mı olur ? riske giricem sanırım.

Back