Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler.Mor şampuandan memnun musunuz turunculaşmayı önledi mı?Saçı sertleştirdi mi peki?Gratisten aldığınız keratin bakımı markası nedir ve nasıl uyguluyorsunuz ben bilmediğim için sormak istedim ?Benim sacim normalde koyu kahve siyah gibi. Boyattim, kulaktan assagisi sarimsi. Ama turunculasmalar oluyor o yuzden haftada 1 elseve mor sampuan kullaniyorum. Birde 3 ayda bi keratin bakim yaptiriyorum. Gratiste 700lira. Kuaforlerde daha pahali. Ipek gibi oluyor. Onun disinda evde yag mag kullanmiyorum. Haftada bir kullandigim sampuanin maskesinden suruyorum 3-5fk bekletip duruluyorum.
Mor sampuandan memnunum haftada 1 kullaniyorum kurutma yapmadiÇok teşekkürler.Mor şampuandan memnun musunuz turunculaşmayı önledi mı?Saçı sertleştirdi mi peki?Gratisten aldığınız keratin bakımı markası nedir ve nasıl uyguluyorsunuz ben bilmediğim için sormak istedim ?
Merhaba ben de saçımı sarıya boyattım ancak dipleri turuncu görünüyor. Elseve mor şampuan ne kadar zaman da etkisini göstermeye başlıyor? Bir de sadece turunculaşmayı mı alıyor, saç rengine ayrıca bir etkisi yok değil mi?Benim sacim normalde koyu kahve siyah gibi. Boyattim, kulaktan assagisi sarimsi. Ama turunculasmalar oluyor o yuzden haftada 1 elseve mor sampuan kullaniyorum. Birde 3 ayda bi keratin bakim yaptiriyorum. Gratiste 700lira. Kuaforlerde daha pahali. Ipek gibi oluyor. Onun disinda evde yag mag kullanmiyorum. Haftada bir kullandigim sampuanin maskesinden suruyorum 3-5fk bekletip duruluyorum.
Turuncu olan yerler maalesef tekrar saç açıcıyla açılacak boyası aktıkça da saç boyanacak başka çözümü yok maalesef. çok uğraştığım için biliyorumMerhaba ben de saçımı sarıya boyattım ancak dipleri turuncu görünüyor. Elseve mor şampuan ne kadar zaman da etkisini göstermeye başlıyor? Bir de sadece turunculaşmayı mı alıyor, saç rengine ayrıca bir etkisi yok değil mi?
Anladım çok teşekkür ederim.Turuncu olan yerler maalesef tekrar saç açıcıyla açılacak boyası aktıkça da saç boyanacak başka çözümü yok maalesef. çok uğraştığım için biliyorum
Merhaba saçma olacak belki ama sormak istiyorum yinede 6.68 igora saç boyası bulamıyorum internette 300 TL diyor benim istediğim saç rengi bu renkler başka bu renk hangi boyada var mı igora saç boyası nerde bulabilirimTuruncu olan yerler maalesef tekrar saç açıcıyla açılacak boyası aktıkça da saç boyanacak başka çözümü yok maalesef. çok uğraştığım için biliyorum
Çikolata kahve mi bu tam rengi bilemedim amaMerhaba saçma olacak belki ama sormak istiyorum yinede 6.68 igora saç boyası bulamıyorum internette 300 TL diyor benim istediğim saç rengi bu renkler başka bu renk hangi boyada var mı igora saç boyası nerde bulabilirim