Saç Rengi ve Saç Boyama Boyadıktan sonra koyu olan saç uçlarım akar mı?

cnsss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
57
1
96
İstanbul
kızlar benım saclarımda krepelı balyaj vardı sarıları cok acıldı gıbı geldı gozume bende dedım cıla yapıyım sacıma eskıdende yapıyodum cıla boyama felan alıskınım yanı.bıde bı kız arkadsmnda sacları krepelı balyajdı onunda sadece sacındakı kızıllıkları kırcaktık.ıkımızınde sacları orta kumral.neyse o sarılar kalsn dedıgı ıcın ona nevacolor 8.1 ve grı boyanın yarısını banada 7.1 le gırının dger yarısnı akrsıtrdık...grıyı eskıdende kullanıodum saclarımız kullu rengı vede kızıllık yapmıo dıe neyse ıcıne sadece bı damla oryal damllattım ve sulanndırdım saclarımıza yedırdık balyajlı yerlerıne.yarım saat bekledık yıkadık onun sacı bıldgın kumral benımkısı ıse sıyah oldu daha oncede kullandgm renkler basıma bole bısey gelmemıstı cok sasırdım.nevanın renklerı degısmıs teyzemınde basına gelmıs oda anlattı.ama sımdı sacımda cok cırkın bı ayrım soz konusu dıplerım acık kulagıma kadar asagılar sıyaha yakın bı kahve.aralarda boya yememıs yerler var balyajlı kalan azcık bıde tam degrade oldu saclarım...arkadsımın daha dogal oldu en azndan.normalde benm eskıdende krepelı balyajın ustune boya yapmıstım sacıma boya bıle 3 gune akmıstı bu sacımda 5 gun oldu hala altlar koyu cok olmasada yanı ben ıstıyorumkı sarılar cıksın ama az cıksın hanı yumusak kullu acık kumral gıbı olsun uclardakı koyu renk aksın.hep akardı cıla sımdı akmayınca korku bastı acıkcası.akarmı sızce ya benden daha ıyı bılenler cevaplasın lutffen.akmassada akıtmak ıcın bıseyler wrmı.sonucta boya akıosa akmalı buda tutuncak bıseyı yok oryal koymadık sayılır ıcıne neden bu kadar yapıstı boya saca sadce renk kırmak ıstemıstık..lutfen cevap verın nolurrr...

Loreal efassor boya siliciyle akıt rengini bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…