• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Boyadığım saç renginden mennun değilim,rengi değiştirmem mümkün mü?

en bastan anlatıyım sizlereee saclarım röfleleri sarıydı evdeee sacımıı bakır renginee boyadık ve hiç güzel olmadı sevmedim diye koyultma k için hemen kuaföre gttm koyu kahve yaptırdm ama simsiyh oldu.. aralık ayında boyattım ama suan hafif renk acıldı gbi ama ben tekrar sarı istiyorummm nolur yardımcı olun bana. sac silici diye bişey duydum doğrumu? ve beyaz sabun akıtıryor diyolar kullananan varmıı lütfen yardmcııı olunnn bunaldımm artk sarı yapmalıyım sarı olmasaa bile sac rengm acık ren olmalııı :(((((((((([/Q

ben burdan duyup sacımı sildirdim... fakat benim sac sorunum 10 aylık hikaye.. yani saclarım 10 ay önce yandı.. yapmadıgım bakım kalmadı diyebilirim cidden sıkıldım artık fakat yeni boyanan saclarda daha etkiliymiş... benim yandıgından beri 2 ayda bir boyatıyorum cünkü saclarım boya tutmuyor haftasına boya akıyor... neyse bana vaad edilen kendi sacın gibi olur saclarımda 3-4 ton renk degişikliği var bunlar gider dendi. inandım yaptırdım... sac rengini acıyor sadece... sacımdaki renk tonlarıda acıldı anlıyacagın ..yani sonuc aynı degişen bişi olmadı hala alacalı sac rengi...
gitti 120 tl :2:

kızlaarr oyrumlarınıızz için cok ama cok tesekkür ediyorum.. acık renk istiuromm ama sildirmelimiyim bilmıom koukuom yanarsa diee aamaa napcagmı bilmiyorum şimdiidee..sildirncee boyanın altındaki renk cıkıyo demişsinizz benimkii bakır olr ozamn :(sildirme işlemii nasıl uygulanıo acıldktan hemn snra sac boyanıyomu peki??

Back