• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Boyadığım saç renginden mennun değilim,rengi değiştirmem mümkün mü?

tubi8989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
77
2
46
Nevşehir
en bastan anlatıyım sizlereee saclarım röfleleri sarıydı evdeee sacımıı bakır renginee boyadık ve hiç güzel olmadı sevmedim diye koyultma k için hemen kuaföre gttm koyu kahve yaptırdm ama simsiyh oldu.. aralık ayında boyattım ama suan hafif renk acıldı gbi ama ben tekrar sarı istiyorummm nolur yardımcı olun bana. sac silici diye bişey duydum doğrumu? ve beyaz sabun akıtıryor diyolar kullananan varmıı lütfen yardmcııı olunnn bunaldımm artk sarı yapmalıyım sarı olmasaa bile sac rengm acık ren olmalııı :((((((((((

canımmm sakin ol önce :) saçındaki renk çok koyuysa birden bire açık bir renge geçirmek neredeyse imkansız gibi bişiydir! saça açma işlemi uygularlar ama bu da saçını çok fazla yıpratır... evet boya siliciler varmış ve kullandıktan sonra orijinal saç rengin ortaya çıkıyormuş ve üzerine de istediğin rengi yapabiliyormuşsun ama ben tecrübe etmedim... yalnız bunlardan önce her gün saçını yıka,boyanın akmasına yardımcı olur...

merhaba canım, ben saçlarımı senelerdir siyaha boyatıyordum, geçtiğimiz yaz siyahtan kurtulmaya karar verdim,
kuaförüm saçım için silme işlemi yaptı, saç civciv sarısına kadar açıldı sonrada dore bakıra boyandı çok güzel oldu, öyle yanma ve yıpranma pek olmadı ama benim siyah rengin altında röfle falan yoktu yani
silme işlemi pek ucuz değil ve kullanılan malzemenin çok kaliteli olması gerekiyormuş,
bazı kuaförler inatla silme işleminin oreyalla açma olduğunu iddia ediyorlar, ben buna inanmıyorum çünkü zamanında saçımı oreyalle de açtırmıştım cadı süpürgesi gb olmuştu keçe gbydi,
silme işlemi öyle bir zarar vermedi
ben iyi bir kuaföre danışmanı tavsiye ederim
:ssz:

çok tsk ediıorummm :)) ozamn bnmkii acılablr simsiyh deil cnküü:)) içim rahatladı..pekii neakdrr tutuooo ücret cokmu fazlaa

canım benm kuaförüm de kullandı saç siliciyi. beyaza yakın bi renk oldu saçlarım ve tekrar röfle attı renk çok güzel tutuyor orda şüphe yok ama saçlar çok yıpranıor kesın kararlıysan bu işlemden sonra saçlarını biraz kestırırsın ucundakı yanıklar gider ve evde bakım yaparsın toparlanır.

kuaförüne göre değişir ama yine de fazla işlem yapıldığından ücreti de atırırlar.sen 'kaça yaparsınız nassıl olacak' şöyleydi böyleydi konuşmadan kuaförle özellikle fiyatta anlaşmadan koltuğa oturma.çünkü çok uçuruyorlar fiyatta anlaşmazsan:47:

canım, en fazla ne kadar tutar bilemiyorum ama benim kuaförüm yakın arkadaşımdı, silme, boyama bir de en son bakım yaptı toplam 90tl aldı, bu rakam benim için zarar demek hatır için bu kadar indirim yapabiliyorum dedi
fikir olsun diye yazıyorum

benm kuaförüm saç silme , röfle yaptı ve 200 tl aldı ama benm boyadan sonra bakım da yaptı yanmasın die ekstralar vardı kuaföre göre değişior bu

benm kuaförüm saç silme , röfle yaptı ve 200 tl aldı ama benm boyadan sonra bakım da yaptı yanmasın die ekstralar vardı kuaföre göre değişior bu

evet arada baya fark var :26:
bu arada senin saçın röfle yüzünden yıpranmış olabilir mi canım? :26:
benim saçımda pek yıpranma olmadı, hatta daha öncesinde yoğun dökülme vardı silme işleminden sonra dökülme falan da kalmadı pek çok ilginç :44:

evet arada baya fark var :26:
bu arada senin saçın röfle yüzünden yıpranmış olabilir mi canım? :26:
benim saçımda pek yıpranma olmadı, hatta daha öncesinde yoğun dökülme vardı silme işleminden sonra dökülme falan da kalmadı pek çok ilginç :44:

seninki ilginç ama çok güzell:)) keşke bende de öle olsaydı.haklısın röfle zaten hiç işlem görmemiş saçları bile yıpratıor zaten kuaför bana bu silme işlemının saçlara çok fazla zararı olmadığını sölemişti tabi ben kuaföre gidene kadar evde üst üste boyayıp yanık saçlarla gittiğim için adam napsın artık anca silerek temızledı rengarenk kafamı:D:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

bende fiyat konusunda bilgi sahibi diilim ama röflelide olsa silme işlemi başarılı sonuç veriyo. bi kerede kurtulursun , geçmiş olsun sıkma canını düzelicek bak görürsün :))

Bende yaklaşık 1 sene önce orielle açtırmıştım saçlarımı ilk defa inanılmaz saça zarar veriyor çok iyi bir kuaför bulup boya silici ile saçların rengini akıtmak daha mantıklı her zaman için.Ben kuaföre kumral yaptırmaya gittiğimde bu sefer artık önceki gittiğim yere gitmiyorum şu an ki kuaförüme de güveniyorum zaten bana dediği şey saçları açmak için direk niye oriel kullanırlar hiç anlamam dedi ben yine vazgeçtim kumral yaptırmaktan ama fikir aldım çünkü asıl istediğim renk bakır kızıl :) 180 tl falan tutuyor bu da indirimli fiyatı ama ben saçlarımın sağlığını düşünüyorum bu yüzden fiyat hiç önemli değil uygun diye oriel ile saçı yakmaktansa daha fazla vermeyi tercih ederim.Senin saçlarında daha önceden baya açılmış ve zarar görmüştür röfle var demişsin biraz yıpranması tabi kaçınılmaz silme işlemi az da olsa saçı yıpratıyor fakat hemen siliciden sonra bakım işlemi uygulayıp o zararı gideriyorlar ama saç kopma derecesine gelmişse ve yinede saça işlem yaptırmak istiyorsa müşteri diyelim saç silindiği anda kopuyor... Boyalı koyu saçtan siyaha dönüş çok zor açıldığı zaman bakır-sarı gibi bir renk çıktığından (düşük volümle) saç çok yıpranmıyor fakat sarı için daha fazla açılmak zorunda bu da biraz tehlikeli.

saç silici boyadan önceki saç rengine döndürüyor saçları canım ben denedim sarıydı saçlarım koyulaştırdım sonra pişman oldum silici uyguladım 45tl ye aldım sanıyorum selectivenindi sarıya döndü saçım tekrar ana saç rengime değil..

şubatın dedigi gibi boya siliciyi al ve kendin uygula. kuafore o kadar para verme hemde saçının saglıgından olma. benim kullandıgım marka affinage boya silicisi .

Back