• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama boyadan yıpranan saçlar

hotcouture

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2009
4.240
794
163
arkadaşlar boyadan yıpranan saçlar için neyapmak gerekr? hem boyamak hem de saglıklı olmasını istiyorm saclarımn :):icecream:

cnm saçına göre boyalı saçlara bakım yapan şampuanlardan kullanman işe yarayabilir kremlerle ve temizleme şeklinlede sağlığına dikkat edebilirsin saçlarının ama yinede çok sık boyatma

ben saçım boyalı değilken kestirmiştim ve kuaför ne kadar güçlü saçların var demişti, fakat yine de parlak bulmuyodum küllü sarı olduğu için rengi. sonra saçlarımı boyattım, hem de orialle açıldı öncesinde ama ilk defa boyadığım için çok yıpranmadılar sanırım, ama zamanla kötüleşmesinden korkuyorum ben de. şimdi daha parlak kaydirigubbakcemile5 ama yine de gittikçe kötü olabilir çünkü yıpranmaya açık hale getiriyor boya, oksidan krem saçın pullarını açıyo çünkü. ben şu sıcak uygulanan zeytinyağını merak ediyorum, kullanan var mı ve acaba boyalı da saça etkili mi bilen var mı?

cnm saçına göre boyalı saçlara bakım yapan şampuanlardan kullanman işe yarayabilir kremlerle ve temizleme şeklinlede sağlığına dikkat edebilirsin saçlarının ama yinede çok sık boyatma

saclarmda kızıllık var cnm onu kapatmaay a calısıom kullu renklerle.renk oturana kadar boyucam :( 3 haftada bi

Benim saçlarım 4 senedir röfle yaptırmaktan mısır püskülüne dönmüştü...
Daha sonra burda okuduğum turp suyu önerisini uyguladım, kırıklarını aldırdım, aradan 5 ay geçti, şimdi hem parlak hem de sağlıklı.Saç bakım bölümünde bulabilirsin turp suyunu a.s

canım ben de sürekli bu sorunun cevabını aradım...ve sonunda buldum...
saçlarımı amonyaksız boyayla boyuyorum artık (loreal castingle)
ve şampuan olarak da organik şampuan kullanıyorum markettekileri değil...
ve sonuç olarak şu an hem boyalı hem de sağlıklı yumuşak ve parlak saçlarım var...

ben turp suyu yapıyorum saçlarımda yanıklar oldğu için kötü saçlar dökülmeye başladı lastik gibi saçlar var aralarda onlar dökülüyor kestirsemmi acaba

arkadaşlar yaa.. bu lastik gibi uzayan saçların ne yapsak da ne uygulasak da, eskisi gibi olma ihtimali var mı ???? :( yoksa illaki o kısımlarının kesilmesi mi gerekiyor.. ben tekrar sarıya dönmek istiyorum da..

o lastik gibi saçların kestirmekten başka çaresi yok canım yaa mafoldumben ben 2 buçuk yılda anca kurtuldum kestire kestire :1no2:

Of of...röfleden dolayı saçlarım karma karışık.Kestirmekten başka çare yok.2-3 Ayda bir 2-3 parmak.Aldırmam lazım=) Bi an da kısaltamam.Saçlarımı çok seviyorum böyle uzun:(

Sarı saçımdan dolayı bende aynı dertten muzdaribim Kıyamadığım için uzun süredir kestiremiyorum da. ama turp suyunu denemek istiyorum bakalım sonuç ne olucak.

benim de saçlarım boyadan yıpranmıştı. yaklaşık 8 aydır boya uygulamıyorum. ama şimdi de çok fazla dökülüyor saçlarım. acaba boya mı istiyor?
bir de turp suyu nasıl hazırlanıyor? bilen varsa paylaşırsanız sevinirim...

bence boyalı ve sağlıklı bir saçın olabilmesi için tek çözüm saçın boyunun kısa veya en fazla omuz hizasında olması ve uzadıkça kesilmeli,boyanan saç ölüyor taranmıyor bile belli bir süreden sonra zaten kullanılmıyor istediğin kadar bakım yap ama bi faydasını göremiyorsun illede sarı saç için söylüyorum...

valla kızlar saçımı kuaföre falan kestirmiyorum yani kırıklar için belki inanmazsınız ama alıyorum manikür makasını çok azcık kesiyorum benimde saçlarım çok kötü oldu siyahtı açtım sonra tarcın bakır yaptım sonra çikolata kahve sonra gene açtım :):) şimdi altın karamel ama bundanda sıkıldım :) çok yıprandı saçlarım. haftada birgün zeytin yağı madem yağı bemix kullanıyordum sonra barcelino yağını duydum çok iyi geldi saçıma can geldi resmen içine e vitaminide kırdım azcık zeytin yağıda kattım. içinde yok yok bu yağın. şampunıma da bemiz kırdım ve bal kattım. tabii her yıkamada çalkalıyorsun bir kaşık bal yeterli bu elektiriklenmeyi alıyor emin olun çok işe yarıyor. saç kremine gelince en pahalı kremide kullandım ben ama hiç biri watsonstan aldığım ballı krem kadar iyi değildi. fiyatı 9.9 liraydı 500 ml inanılmaz güzel biralısını kullandı arkadaşım oda çok güzelmiş.

Back