Saç Rengi ve Saç Boyama Boyadan sonra saç diplerim çok açıldı YARDIM???!!!

zeynorama

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2014
1
0
1
Ankara
Arkadaşlar saçlarım koyu kahveydi 2 gün önce rengini açmak istedim. Kuaförde orielsiz açmadıkları için evde boyadım. Bal köpüğü ve papatya renklerini karıştırdım. Önce dipleri sonra uçları boyadık. Beklerken bir anda diplerim çok açıldı. Yarım saat bekledim ve yıkadım. Uçları koyu dipleri turuncu gibi oldu. Ne yapmalıyım yeniden boyama mı? Boyarsam saçım zarar görür mü? veya ne kadar süre beklemeliyim? yada doğal yöntemlerle ne yapılabilir ama bu saçla fazla bekleyemem

Canım sac diblerin kendinin oldugu icin renk çabuk kırılir. Aynı boydan bi dha al dip boyasi at kendine gelir. Ayni rengn bi ton koyusu da olabilir. Ben de yapmıştım kuaföre gittim. Kuaför dedi dibin gelmişse once boyamak istedgn renge dib boyası yap bo hafta sonrada tum saça dibde dahil tekrar uygula. Öyle yapıyorum artık. Ya da dibe kutudan çıkan boyayi uygulayip boyalı yerlere uygularken biraz daha oksidan krem ekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…