arkadşlar saçlarım boyadan düzleştriciden mahvolmuştu bugün de kızıldan kumrala döndüm maluum saclarım biraz daha yandı.şampuandan sonra sürdüğümz saç kremıyle badem yağını karıştırıp bütün sacıma sürdüm ama sürmeden önce saclarımı birazcık ıslatıım sonrada streçle sarıp yaklasık olarak 2.5saat kadar bekletip yıkadım.saclarımda eskisine göre baya bi düzelme oldu ve sizlerle paylaşmak istedim umarım işinize yarar
canım daha bugün yaptım ben gercekten faydasını gördüm keşke fotograf koyabılsemde saclarımn eski ve yeni halini görsen.ilk yapmamda bile bu kadar etki etti.biraz düzenli uygulasam daha cok işe yarar die düşünüyorum
umarım canım inşallah düzelir saclrım cok kötü oldu cünkü kestrmekte istemıyorum.aslında içine farklı yağlarda karıştırılabilir avakoda buğday jojoba yağlarıda konabılir.inşallah senın saçlarınada yarar
anladım canım,son gelişmeleri de yazarsan sevinirim..ilk günden bu kadar etki ettiyse sonra tamamen düzelir herhalde aklıma yattı ,dediğin gb basit de.. artık ben de uygularım
ben otacı aldım boyalı saçlar için olanından süper tavsiye ederim..ya kızlar ben haftasonu zeytinyagı hint yağı evigen ampul bır-ıkı damla limon karışımı yapıp saçıma buladım: )
2 saat beklettim 1. yumuşacık oldu fakat kırık yerler hala sert onlar için kuaför/kesim şart
ama saçın arınması biraz zor oluyor sanırım değil mi? siz nasıl yıkıyorsunuz hangi şampuan falan?
kıvırcık saçlılar için yapılacak en güzel şey exokeratin brezilya fönü'nü kullanmak sanırım, keza hem saçı yıpratmıyor hemde aylar boyunca yeni bir işlemi gerektirmiyor.. ayrıca çokda hesaplı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?