Saç Rengi ve Saç Boyama boyadan anlayan arkadaşlar yardım edin lütfennn:(

mischab.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
31
0
86
35
Kocaeli
öncelikle merhaba arkadaşlar ben 1 hafta önceye kadar doğal saç rengimle mutlu olan biriydim ama kızlardaki değişim merakından koyu kumral saçlarımı sarı yapmak istedim önce iyi denilen bir kuaföre gittim saçlarımı kızıl karamel gibi bir renk yaptı beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm bu renk beni tamamen soluk ve yaşlı gösterdi benim seçimim değildi kuaförün yanlış seçimi bundan 2 gün sonra başka bir kuaföre gittim onlarada heralde derdimi anlatamadım uçları çok açık bir sarı dipleri kahve yaptılar herkes yakıştığını söylütor ama benim pek içime sinmedi ve bir kez saçımı yıkadıktan sonra diplerim kızıllaşmaya başladı ben tekrar eski doğal rengime dönmek istiyorum ama saçlarım keçe gibi oldu artık kel kalmaktan korkuyorum ne yapabilirim ne kadar süre sonra boyamalıyım fikri olan varsa bana yardımcı olabilirmi lütfen..

eger cok yeniyse biraz bekle bir iki hafta falan saclar biraz kendine gelsin genelde koyu saclar sacı yıpratmaz acık renkler yıpratır bu sure icindede bakım yap saclarına bende aynı durumdayım boyıycam saclarımı bekliyorum arada bakımlar yapıyorum fonlemiyorum duzlestirmiyorum...

Selam canım, bende her rengi saçımda deneyip upuzun saçlarımı yakıp mahvetmiş bir insan olarak sana yardımcı olmak istedim. Kendi renginde belimde olan saçlarımı gittim bakıra boyattım, sonra sarı sonra kahve, sonra tekrar sarı yaptım, sadece bakırı sevmiştim ama gene de insanın kendi saçı gibi yok, bu yüzden sarı yaptırdığımın ertesi günü beğenmeyip gidip kendi rengine boyattım saçlarımı, küt kestirdim, sonra diplerden uzamasını bekledim, şuan gene belimde saçlarım, toparlayınca koyu kestaneye boyadım kendi saç rengimi soluk bulduğum için. Böylece hem canlı hemde bakımlı görünüyorlar artık. Yani demem o ki ben sarıdan bi anda kendi rengine döndüm, sonuçta daha fazla açmayacağın için çok yıpranmaz saçların, çok rahatsızsan bian önce koyu bi renge boyat, zaten altta açık renk olduğundan akacaktır bu yüzden istediğinden biraz daha koyu yaptır ve toparlamasını bekle derim ben...

arkadaşlar bende boyatarak bir hataya düştüm normalde saçlarım koyu kestane rengi siyah gibi ben kalktım kuzenime uyup karamel rengine boyadım doğal hali daha güzeldi saçlarım yün gibi oldu ve avuç avuç dökülüyor

bende su saclardan ceken tek benmiyim diyordum tam duzgunlesiyor gene boya yapıyorum heleki acık renkler uzak durun sacınız koyuysa

öncelikle yorumun için teşekkürler ahh neden vazgeçtiysem doğal rengmden saçımın uçlarına paket attılar yine de koyulaştırmam kolay olurmu ve artık kimseye güvenmediğim için kendim boyamak istiyorum önerebileceğin boya var mı yine çok koyu da istemiyorum.

yorum için teşekkür ederim peki nasıl bir bakım uyguladın

Üzülme canım yapmadan anlayamıyor insan, nolursa olsun deneyecektin o rengi nasılsa, içinde kalacaktı yoksa.Eski renginde çok güzelmiş, şuanda da kötü görünmedi gözüme ama ben de tek net bir renkten yanayım. Benm saçlarım çok gürdür ve kendim boyadım kestaneye, ama sende röfle olduğu için ne kadar doğruolur bilemiyorum. Gerçi ablamında röfleliydi saçları annem lorealin kadife kahvesine boyamıştı saçlarını süper olmuştu. Ben kendi saçımı kuaförlerden daha iyi boyuyorum diyebilirim. Boya olarak loreal'i öneririm, eğer yansımalı istiyorsan casting olanları var ben pek beğenmedim renk oynaması olduğundan, öyle istemiyorsan tercih etme.
Kendin boyayıp röfleli yerleri güzelce ovarak bekletirsen güzel sonuç alacağını düşünüyorum. Saçın gür ve uzunsa 2 kutu al derim

aynen öyle denemek istedim ne olursa olsun aklıma koymuştum bir kere. kKolestonun koyu kumralını aldım çok zorda kalırsam boyarım diye daha önce hiç kendi saçımı kendim boyamadım ama çoğu kez annemin saaçını boyadım ve beyazları bile çok iyi kapamıştım. tekrar boyamak için beklemek gerektiğini biliyorum ama şuan kendimi beğenmediğim için dışarı bile çıkmak istemiyorum inanın ve 1 hafta sonra erkek arkadaşımla görüşeceğim onun düşüncesinden daha önemli olan ben kendimi rahat hissetmiyorum bu halde en kötü huyum bu takıntılıyım biraz o yüzden en kısa zamanda düzeltmeliyim

Canım dediğim gibi koyu renk saçı yıpratmaz, açılırken yıpranmıştır biraz, koyulaştırınca daha yumuşak ve bakımlı görüneceğine emin olabilrsin. Bence yarın ilk işin bu olsun bu kadar rahatsızsan. Boyadıktan sonra da ellemezsin bir daha düzelir kendi kendine... Bek benm yanıp kül olan saçlarım şuanda böyle o yüzden moralini bozma

Eklentiler

• $29725_1421815378120_1014752388_1246039_103879_n.jpg
    117,1 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
saçların çok canlı ve sağlıklı duruyor gerçekten. tekrar özendim koyu renk saçlara yarın deniycem umarım bu sefer doğruyu bulurum yardımcı olduğun için çok teşekkürler

yorum için teşekkür ederim peki nasıl bir bakım uyguladın

ben sac bakım yagı ayrıyetten badem yagı ve bemiks karısımı uyguluyorum birde saclarımı yıkadıktan sonra mavi su kullanıyorum iyi geliyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
ben sac bakım yagı ayrıyetten badem yagı ve bemiks karısımı uyguluyorum birde saclarımı yıkadıktan sonra mavi su kullanıyorum iyi geliyor...

önerin için teşekkürler boyadıktan sonra uzun bir süre saçlarıma dokunmamayı düşünüyorum bakım yapıcam söylediklerini denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…