boya yardım lütfen kızlar

ilknur48

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
34
0
16
Muğla
merhaba kızlar ben bir türlü boya rengine karar veremedim parkelerim gri tonlarda olan çamsan elegant meşe kapılarım kırık beyaz boya yı hangi renk yapayım ne tamamlar bu parke ve kapıları böyle yapan varsa bana yardımcı olun fotoları koyun hemen kara vermem lazım

Zevkinizi bilemem ama, gördüğüm resimlerde de genelde beyaz kullnıldıgı için, ben kırık beyaz olabilir diyorum. gerci bakımı zor oluyor ama..

Benim parke ve kapi rengim sizinkiyle ayni. yatak odami polisan ruya diye bi renk var yeni ondan yaptirdim. griye yakin bir renk ama acik yani odayi kesinlikle karartmiyor. cok begendim diger odalarimida yapsaymisim keske. diger odalarim damla sakizi oda cok guzel ama digeri daha guzel.mobilyalarinizin renkleride onemli tabi benim evim siyah beyaz oldugu icin iki rengide kaldirdi. Ama sizin eviniz kahve tonlari ise damla sakizi daha uygun olur.

Benim parke ve kapi rengim sizinkiyle ayni. yatak odami polisan ruya diye bi renk var yeni ondan yaptirdim. griye yakin bir renk ama acik yani odayi kesinlikle karartmiyor. cok begendim diger odalarimida yapsaymisim keske. diger odalarim damla sakizi oda cok guzel ama digeri daha guzel.mobilyalarinizin renkleride onemli tabi benim evim siyah beyaz oldugu icin iki rengide kaldirdi. Ama sizin eviniz kahve tonlari ise damla sakizi daha uygun olur.

Merhaba rica etsem evinizin resimlerini yollarmısınız merak ettim şimdi

Konu içeriği nedeniyle ilgili bölüme taşındı..

$Duvar.webp$Duvarrr.webp

arkadasim benim duvar rengim bu. kapi parke karonpiyer uyumu olarak koydum.begenirmisin bilmem.

Back
X