• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boya veren kumaş yardım

nurummm

Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
1.972
155
163
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var... Dün kendime bir şal aldım. Üzerime taktım eve geldiğimde bir de ne göreyim kollarım üzerimdeki tişört ve saatim (kordonu beyaz) boyanmış. Şalı hemen yıkadım acayip boya verdi.
So durularken baktım o kadar fazla boya yok. Şimdi aynı şeyi tekrar yaparmı??? Birde kol saatimin kordonundan boyayı nasıl çıkarırım bilgisi olan varmı??? Lütfen yardımcı olun...

Yaaa lütfen bu konu hakkında bilgisi olan yokmu yardımınıza ihtiyacım var...

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var... Dün kendime bir şal aldım. Üzerime taktım eve geldiğimde bir de ne göreyim kollarım üzerimdeki tişört ve saatim (kordonu beyaz) boyanmış. Şalı hemen yıkadım acayip boya verdi.
So durularken baktım o kadar fazla boya yok. Şimdi aynı şeyi tekrar yaparmı??? Birde kol saatimin kordonundan boyayı nasıl çıkarırım bilgisi olan varmı??? Lütfen yardımcı olun...[/QUOTE

saat beyaz demişsin minik bir yerini çamaşır suyu veya cif ile sil bence

So durularken baktım o kadar fazla boya yok. Şimdi aynı şeyi tekrar yaparmı??? Birde kol saatimin kordonundan boyayı nasıl çıkarırım bilgisi olan varmı??? Lütfen yardımcı olun...[/QUOTE

saat beyaz demişsin minik bir yerini çamaşır suyu veya cif ile sil bence

ikisinide denedim cnm çıkarmıyor malesef.

Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konu "Püf noktalar" başlığına taşındı.

Back