- 22 Haziran 2024
- 272
- 46
- 13
- 32
- Konu Sahibi guldennnnnn
-
Saçların yanmış gibi duruyor. Düzelmez maalesef keratin bakımı iyi gelir biraz dahaSadece ombre yaptırmak istemiştim bu hale nasıl geldi anlayamadım. Yıkamadan sonra saçlarım aşırı derecede karışıyor tepede yıgılıyor krepe yapmış gibi duruyor düğüm düğüm sanki kremle yagla açmak 10 dakika bazen daha uzun sürüyor boyalı tellerde kopma yok yıpranma yok sadece biraz kuruluk var ama neden bu hale geldi saçlarım anlayamıyorum duş almak eziyet oldu artık yıka çık olayım kalmadı nasıl düzelir ne yapmam gerekir başına böyle birşey gelen var mı daha önce. Eki Görüntüle 3443846 Eki Görüntüle 3443847
Aslında hiç kopma yok yıpranma çok az boyalı saç telleri yumuşak bi sıkıntı görünmüyor sanki sorun boyalı olmayan saç tellerimdeymşş gibi geliyor sorunu anlayamıyorum boya yaparken krepe yapılan saç telleri krepeden mi yıprandı acaba diyorum anlayamıyorum çok kötüyüm napcagımı bilemiyorumSaçların yanmış gibi duruyor. Düzelmez maalesef keratin bakımı iyi gelir biraz daha
Seni üzmek istemem ama bu tarz işlemleri yaptıran biri olarak saçların yandı öldü:) çaresi yok açma işlemi sırasında yanıyor. Açık ton için istediğin kaliteli kuaföre git fark etmiyor tonla para harcadım :) en son benim saçlar çözülmüyordu denize falan gidince kabus gibi bir şeydi kestirdim koyu renge boyattım. Keratin bir süre iyi gelir sonra sürekli yapman lazım. Yağ vs eh işte saç açıcı spreyle biraz daha saç açılır, tangle teezer tarak daha iyi olur ama hiç biri boyasız saçın gibi olmaz. Hele de açılan saç renklerindeAslında hiç kopma yok yıpranma çok az boyalı saç telleri yumuşak bi sıkıntı görünmüyor sanki sorun boyalı olmayan saç tellerimdeymşş gibi geliyor sorunu anlayamıyorum boya yaparken krepe yapılan saç telleri krepeden mi yıprandı acaba diyorum anlayamıyorum çok kötüyüm napcagımı bilemiyorum
Seni üzmek istemem ama bu tarz işlemleri yaptıran biri olarak saçların yandı öldü:) çaresi yok açma işlemi sırasında yanıyor. Açık ton için istediğin kaliteli kuaföre git fark etmiyor tonla para harcadım :) en son benim saçlar çözülmüyordu denize falan gidince kabus gibi bir şeydi kestirdim koyu renge boyattım. Keratin bir süre iyi gelir sonra sürekli yapman lazım. Yağ vs eh işte saç açıcı spreyle biraz daha saç açılır, tangle teezer tarak daha iyi olur ama hiç biri boyasız saçın gibi olmaz. Hele de açılan saç renklerinde
Açık kumral ama onu bile beceremedi. Üstelik dibim gelmiş gibi aylar öncesinden boyatmışım gibi oldu beyazlarım kapansın düz boya yapalım dedim önden hayır ben omreyle kapatırım orijinal saçını bozmayalım dedi saçma bir şekil çıktı beyazlar da duruyor. Saçımı açık renk kullnmk istiyorum tekrar işlem görse saçımı elime verip gönderirler çok pişmanım yaÇok da açık renk yapılmamış neden bu kadar yıpranmış olabilir ki maksimum 1 2 ton fark var gibi
Biraz kestirsen bence harika olacakAçık kumral ama onu bile beceremedi. Üstelik dibim gelmiş gibi aylar öncesinden boyatmışım gibi oldu beyazlarım kapansın düz boya yapalım dedim önden hayır ben omreyle kapatırım orijinal saçını bozmayalım dedi saçma bir şekil çıktı beyazlar da duruyor. Saçımı açık renk kullnmk istiyorum tekrar işlem görse saçımı elime verip gönderirler çok pişmanım ya
Yanık saç gidene kadar kesme işi yapacaksın düzelmez maalesef. Koyu renk yaptırsan bile altta yanan saç düzelmiyor. Fön falan olunca aaa iyi ama bu sefer iyice yanıyor.. kestire kestire baş edemedim ta tepeden uca kadar en son çözemediğim için uzun saçlara kıydım kısalttmAçık kumral ama onu bile beceremedi. Üstelik dibim gelmiş gibi aylar öncesinden boyatmışım gibi oldu beyazlarım kapansın düz boya yapalım dedim önden hayır ben omreyle kapatırım orijinal saçını bozmayalım dedi saçma bir şekil çıktı beyazlar da duruyor. Saçımı açık renk kullnmk istiyorum tekrar işlem görse saçımı elime verip gönderirler çok pişmanım ya
Ya yanmış saç kopmaz mı ama hiç kopma yok öyle sertlik yok. Daha önce saçlarım çok yıpranmıştı o kötüydü ama bu o kadar kötü görünmüyor ki anlayamadım yandıgınj nasıl anlıyoruzYanmış bu saç gidene kadar kestireceksin :/
Sadece ombre yaptırmak istemiştim bu hale nasıl geldi anlayamadım. Yıkamadan sonra saçlarım aşırı derecede karışıyor tepede yıgılıyor krepe yapmış gibi duruyor düğüm düğüm sanki kremle yagla açmak 10 dakika bazen daha uzun sürüyor boyalı tellerde kopma yok yıpranma yok sadece biraz kuruluk var ama neden bu hale geldi saçlarım anlayamıyorum duş almak eziyet oldu artık yıka çık olayım kalmadı nasıl düzelir ne yapmam gerekir başına böyle birşey gelen var mı daha önce. Eki Görüntüle 3443846 Eki Görüntüle 3443847
Elseve kolay tarama serisi aldım ama yine zor açılıyor duş sonrası yag da sürüyorum ama çok ugraştırıyor hâlâBen saçlarımı ilk evde boyadığımda böyle birbirine karışıp, sertleşmişti. Saç spreyleri var durulanmayan saç kremi. Alıp deneyebilirsin. İşe yarar.
Ben Elseve'in Kolay Tarama Serisinin Durulanmayan Saç Kremini denemedim ama Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Kremini deneme fırsatım olmuştu, bana da yeterli gelmemişti Elseve'inki. Dediğim gibi denediğin ürünlerin formülleri yeterli gelmiyorsa, kıvırcık saçlar için yani Bukle Belirginleştirici çeşitlere kayabilirsin, kıvırcık saçlar için olan ürünler daha yoğun formüllü ve saçın kolay taranmasını sağlar nitelikte oluyor ama yine de düz/dalgalı saçlı olduğun için ağırlık da yapabilirler tabi. Ne yazık ki hep deneme yanılma ile kendi saçına daha doğru ürün bulunuyor, öyle ilk denediğinde hemen en doğrusunun denk gelmesi pek mümkün olmuyor. :)Elseve kolay tarama serisi aldım ama yine zor açılıyor duş sonrası yag da sürüyorum ama çok ugraştırıyor hâlâ
Çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim bunları bir deneyeyim umarım biraz da olsa bir faydası olırBen Elseve'in Kolay Tarama Serisinin Durulanmayan Saç Kremini denemedim ama Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Kremini deneme fırsatım olmuştu, bana da yeterli gelmemişti Elseve'inki. Dediğim gibi denediğin ürünlerin formülleri yeterli gelmiyorsa, kıvırcık saçlar için yani Bukle Belirginleştirici çeşitlere kayabilirsin, kıvırcık saçlar için olan ürünler daha yoğun formüllü ve saçın kolay taranmasını sağlar nitelikte oluyor ama yine de düz/dalgalı saçlı olduğun için ağırlık da yapabilirler tabi. Ne yazık ki hep deneme yanılma ile kendi saçına daha doğru ürün bulunuyor, öyle ilk denediğinde hemen en doğrusunun denk gelmesi pek mümkün olmuyor. :)
:) Rica ederim. Artık sıvı olsun, kremsi formda olsun DURULANMAYAN SAÇ BAKIM ÜRÜNÜ çeşiti olarak çok marka ve çok çeşit var. Ve formülleri ve yapıları birbirinden epey farklı oluyor. Biri bana o kadar işe yaramadı diye, diğerleri de yaramayacak diye bir şey yok. Denemek gerekiyor işte. Bu deneme ve YAMULMA!?!Çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim bunları bir deneyeyim umarım biraz da olsa bir faydası olır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?