bu ilk hali mı canım yazık olmus çünkü çok güzel duruyo...
evt cnm ilk hali. ben hiç beenmedim . ben daha tatlı bi sarı istemiştim o platin yaptı resmenyaşlı saçı gibi olmuştu. 1 ay kullandım ama alışamadım bi türlü.
yaslı sacı mı? platın mı? benım sacımda boya var ana sacım olsada bole platın balyaj yaptırsam uzatıp yaptırcam bnde altın sarısını hiç sevmıyorum zerre kadar bakır altın tonları olsun nefret edıyorum...
kuaförünün boyayı çıkarmaktan kastı kızıllıgını kusturmaksa bu saça biraz zarar veren bi yöntem.. Sık gittiğim bi kuaför arkadaşım bana hiç bi kuaför marketten altıgn kadar kaliteli boya kullanmz loreal görünmesine bakma kutuların filan demişti.. eğer yaptırmaya karar verirsen tavsiyem kullandıgı tüpün markasına bak :)
mrb canım... bı koleston boyası magduru olarak kahve isterken siyah olan sacımı sildirdim, aslında sildirme işi yanı sacı acma işlemiymiş kuaförüm loreal ınoa ile yaptı bu işlemi saclarım siyahtan sarıya gecti acıldı yani dore bakır boyattırmak istedim sac rengim hürremın daha koyu rengi tuttu ( cesaret edemezdim bu rengi özellikle isteseydim, süpriz oldu istedigim renk olmadı daha acık oldu ama farklı oldu yakıstı en azından ) ucları yanmıstı saclarımın önceden bişi olmaz dedi kuaförüm, yanık yerler hala yanık allahtan elimde kalmadı :) cok yıpranmadı yani
benim saçlarım balyajdan dolayı yıprandı biraz o yüzden korkuyorum yanıcak die. kuaför bişey olmaz dedi bişey olursa sen de benim saçlarımı kesersin dio :)) saçları uzun.
benim saçlarım şu an açık kahve. çok açmasına gerek yok. altt zeminde açık zaten balyajdan dolayı. hemen hemen bu tonlarda boyuycak tekrar sadece küllü olucak işte kızıllıkları yok etmek için.
hala daha karar veremedim yaptırma bakalım :18:
Ben 2011 mart ayında saçlarımı siyaha yakın baya koyu kızıldan kırmızıya döndürmüştüm ve dandik bir açıcı kullanmışlardı sarıya kadar açılmıştı. Onun üstüne siyah boyadım ve aynı yıl temmuz ayında üzerine kırmızı balyajlar attırdım yani yansa benim saçım yanardı :) ama bu sefer seçtiğim kuaför kaliteli ürün kullanmıştı. 2012 martta tam 1 yıl sonra da tekrar açtırıp bu sefer bakır yaptım ve saçlarım belimde evet tabi yıprandı,kurudu ama hiç bir şekilde yanmadı
ne güzel hiç bişey olmamış saçına cnm maşallah
benimde balyajdan sonra çok yıpranmadı Allah tan. fena deil şu an. uçlarında kuruluk var biraz.
saçlarım gür ve kalın telli. kolay kolay yanmaz gibi gelio ama yine de korkuorum. ne kadar korksam da yaptırcam mecbur şu kızıllıklar deli edio beni(
slm kızlar. ben 1 buçuk ay önce balyaj attırmıştım. çok çiğ bi sarı oldu. üstünü boyatıyim dedim kuaförün güzel olur demesiyle bakırlı bi kahveye boyattım. ama boyanır boyanmaz hiç beğenmedim üstüne kestane rengi boyandı hemen. ama kızıllar kustu tabi. balyajlı kısımların rengi güzel kahverengi. ama saçımın tepesi, dipleri kızıl kızıl parlıo
bir çok kuaföre sordum. çoğu 15-20 gün bekle tekrar boyayalım dedi. şu an boya aktı biraz alttan sarılar hafif hafif çıktı. tepem kırmızı aralarda da kahve. yani gökkuşağı gibiyim. çok kötü durmuo ama tepemin kızıllığı rahatsız edio baya.
bi kuaförde boyayı silelim üstüne lorealin 7,1 küllü rengini boyuyim dedi. saçım yanar mı dedim. adam benim ürünlerim çok kaliteli hiç bişey olmaz dio. lorealin ürünlerini kullanıo.
kafam karıştı baya.
bu silme işlemini yaptıran var mı? saçıma balyajdan dolayı açma işlemi yapıldığı için yanar die korkuorum
işte bu hiç beğenmediğim balyajımbaya açılmıştı saçalrım
Eki Görüntüle 538110 Eki Görüntüle 538110
saç rengi sildirme işlemi saçı tamamen öldürüyor bildiğim kadarıylada kuaföreler bunu 600e yapıyor ve işlemden sonra elinde bembeyaz rengi uçmuş bir saç kalıyor.yaptırma derim ben.
Canım napıcagnı anlatıyorum senın ana sac rengın koyu o yüzden boyayla falan doğal gölge yakalayamazsn git novocrın exrait dora al eczanelerde falan satılan sac rengı açıcı sprey koklerıne sürmeden ara ara sık saclarına çok güzel olacak göreceksin,tecrübeye sabıt benım saçlarımda asırı koyuydu şimdi çok doğal yansımalar yarattı sacımda..yalnız 2 hatta 3 Gunde bır uygula ve nemlendırıcını bakımını aksatma lütfen mağlum bu bahsettigimiz seyler kimyasal...soyledıgım sprey yalnızca boyarız saclara uygulanıo yalnız uçlarını kestırmen en mantıklısı
Boyatma canim bana kalirsa kestir kestir dayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?