Merhabalar, bende kuaför kazasına uğrayanlardanım.. kadına saçlarımın ucunda akmış boya gibi hafif sarı yap dedim resimlerimde de gözüküyor ucu diye dipten 5 cm aşağıdan boyadı.
sadece boyayla yaptı 40lık oksidan kullanmış, eğer boya silici kullandığımda saçım kendi rengine dönecekse alacağım..
başka bir kuaförüm daha vardı o önerdi, oryalle açılmamışsa saçın eski haline döndürür ama oryalle açıldıysa daha sarı yapar dedi. Bende sordum yok oryal kullanmadım 40lık oksidanla yaptım dedi..
Şimdi merak ediyorum sadece boya var.. acaba siliciyi kullandığımda iyice rengi açılırmı yoksa azda olsa koyulaşır mı eski haline dönermi?
birde kuaförüm selective marka en iyilerden onu öneririm dedi..
varmı kullanan boya siliciyi benim dediğim şekilde acabaa?
güzide bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevineceğim :)
Saçımı koyultmasını beklemiyorum saçımdaki boyayı komple çıkarıyormu ? eski haline %70 oranda döner mi bunu merak ediyorum. Silme oranları %70 miş.
Diyelim kullandım saçım şuankinden açık olur mu ?
korkum bu..
Saçımı koyultmasını beklemiyorum saçımdaki boyayı komple çıkarıyormu ? eski haline %70 oranda döner mi bunu merak ediyorum. Silme oranları %70 miş.
Diyelim kullandım saçım şuankinden açık olur mu ?
korkum bu..
slm canım ben siliciye senede bir kullanan biri olarak asla koyulttuğunu görmedim öyleki saçının içindeki en açık rengi verir not kesinlikle eski saç rengini almaz normal boya ile de boyanan yerleri kızılımsı renkte açıyor benden söylemesi alacalı bereceli koyu bakır tonuna döner saçların sonra dlersen orta koyuluktaki renklere boyaybilirsin
saç boyanırken açılıyor o yüzden saçından daha açık bir renk çıkacak. direkt olarak oryalle açmamış bile olsa o boyaya katılan peroksitler saçı açıyor boyarken.
Anladım kızlar, bu boya siliciler koyu renk boyalarda istenilen sonucu veriyor yani..
boyaya katılan oksidanlar açık renk saçların rengini bir nevi oryal gibi açıyor e üstteki sarı renge yakın boyayıda boya siliciyle çıkarırsak geriye oksidanla açılmış saç kalacak..
neyse ben saçlarıma alışayım bu şekilde en iyisi :)