Merhabalar, bende kuaför kazasına uğrayanlardanım.. kadına saçlarımın ucunda akmış boya gibi hafif sarı yap dedim resimlerimde de gözüküyor ucu diye dipten 5 cm aşağıdan boyadı.
sadece boyayla yaptı 40lık oksidan kullanmış, eğer boya silici kullandığımda saçım kendi rengine dönecekse alacağım..
başka bir kuaförüm daha vardı o önerdi, oryalle açılmamışsa saçın eski haline döndürür ama oryalle açıldıysa daha sarı yapar dedi. Bende sordum yok oryal kullanmadım 40lık oksidanla yaptım dedi..
Şimdi merak ediyorum sadece boya var.. acaba siliciyi kullandığımda iyice rengi açılırmı yoksa azda olsa koyulaşır mı eski haline dönermi?
birde kuaförüm selective marka en iyilerden onu öneririm dedi..
varmı kullanan boya siliciyi benim dediğim şekilde acabaa?
güzide bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevineceğim :)
sadece boyayla yaptı 40lık oksidan kullanmış, eğer boya silici kullandığımda saçım kendi rengine dönecekse alacağım..
başka bir kuaförüm daha vardı o önerdi, oryalle açılmamışsa saçın eski haline döndürür ama oryalle açıldıysa daha sarı yapar dedi. Bende sordum yok oryal kullanmadım 40lık oksidanla yaptım dedi..
Şimdi merak ediyorum sadece boya var.. acaba siliciyi kullandığımda iyice rengi açılırmı yoksa azda olsa koyulaşır mı eski haline dönermi?
birde kuaförüm selective marka en iyilerden onu öneririm dedi..
varmı kullanan boya siliciyi benim dediğim şekilde acabaa?
güzide bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevineceğim :)