Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fildişi rengi canımKızlar evimi boyatacağım ama rengine karar veremedik.
Koyu renk istemiyorum, sizler fikir verir misiniz?
Peki bu rengi hiç kullandın mı canım benim?Fildişi rengi canım
Peki bu rengi hiç kullandın mı canım benim?meltem
Hayır kullanmadım canım arkadaşım kullandı çok güzel benim duvarlarım beyaz boya saten olanlardanPeki bu rengi hiç kullandın mı canım benim?
Eğer kullandıysan bana fotoğraf atabilir misin?
Aynen evimde saten beyaz yaptırdımben beyaz severım :)
Bende bunları kayıt edeyim de aklımda olsunMum ışığı ve vanilya çiçeği rengi de çok güzel , bu aralar alaçatı rengi de revaçta ( açık kum beji ) .
HALLEYS
Bende bunları kayıt edeyim de aklımda olsun
Beyaz da çok açık kız :)ben beyaz severım :)
Çok sağ ol ablacım. Vanilya çiçeği aklımdaydı şimdi sende söyleyince iyi oldu.Mum ışığı ve vanilya çiçeği rengi de çok güzel , bu aralar alaçatı rengi de revaçta ( açık kum beji ) .
HALLEYS
Tamam canım çok sağ olHayır kullanmadım canım arkadaşım kullandı çok güzel benim duvarlarım beyaz boya saten olanlardan
Teşekkür ederim canım. Peki sen bu rengi kendin kullandın mı?![]()
vanilya çiçeğini tek gecerim. resimde biraz daha koyu duruyor dijital olduğu için biraz daha açık bir renk normalde.
Aynı dertten muzdaripiz ben kum bejinde karar verdim. Her renk mobilyaya uyumluKızlar evimi boyatacağım ama rengine karar veremedik.
Koyu renk istemiyorum, sizler fikir verir misiniz?
Bu dediğini not ediyorum bir kenara :)Aynı dertten muzdaripiz ben kum bejinde karar verdim. Her renk mobilyaya uyumlu