Boya konusunda sizden yardım istiyorum (Resimli)

bekirege

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
1.345
1.079
248
42

Eklentiler

• $PICT0010.webp
    $PICT0010.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 172
  • $PICT0011.webp
    $PICT0011.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 173
  • $PICT0012.webp
    $PICT0012.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 189
  • $PICT0013.webp
    $PICT0013.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 165
evet bu koltukların kumaşını bence de değiştirin ,hoş değil ,çok parlak ,çok janjanlı ,daha soft sade bir renk kaplatın ,duvarlar da kum beji olsun bence her tür mobilyaya yakışır ,tek bir duvar duvar kağıdı olabilir..

Arkadaşlar yeni aldık koltukları zaten,makinadan parlak çıkmış aslında bu kadar parlamıyor.
Ben boyamı değiştircem,zaten önceki boyasıydı bu renk.
Kum beji olabilir evt..

Oturma odam http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/375867-prenscim-in-evi-2.html bu linkte pempeli olan oda..değiştirmek istiyorum,sizce hangi renk daha uygun olur.
Salonumun mobilyasını yeni aldık sayılır,boyası değişcek sonra akseuar alıcam..ne renk olabilir ? Şimdiden teşekkür ederim.

benim anladığım pembeli olan odaya bu resimdeki koltukları koyacaksınız ve duvarlar ne renk olsun diyorsunuz doğru anladımsa eğer bu koltuklar bayaa bi iddalı renk olarak o yüzden mümkün olduğunca soft açık renk bir boya tercih edin derim ben kum beji güzel ya da bence beyaz olsa da hoş olur koltuklar janjanlı aksesuarlar falan derken ben olsam beyaz yapardım..

hımm o zaman kum beji ,kese kağıdı ,deve tüyü gibi renkler olmalı ki biraz ağırlığı bastırsın ,mobilyalar çok ağır fazla aksesuar ile boğma bence .duvarlarda açık renk olursa iyi olur o zaman ,pembe odanın koltukları güzel cıvıl cıvıl içim açıldı ,ama orayı daha soft bir renkle ,daha pastel tonlarda yaparsan duvarını daha hoş olur ,herşeyi pembe ve yeşile boğmuşsun o odada da ..

Hem oturma odamın ,hemde salonun boya rengini değiştirmek istiyorum.
Linkteki oda oturma odamın(pempe-morlu oda takımı olan ) boya rengi koyu baya ,onu değiştirmek istiyorum.fikirlerinizi rica ediyorum.

İkincisi de resimlerini koyduğum salon takımını yeni aldık,görenen boya açık önceden vardı zaten..salonum içinde boya fikirlerinize ihityacım var..
Yani iki boya rengi istiyorum sizden..
Kum beji güzel öneri arkadaşlar teşekkür ederim,benimde ilk aklıma gelenler arasındaydı..Çok farklı kum beji renkleri var.Nisan da başlanıcak ,o zamana kadar netleştirmem lazım.

hımm o zaman kum beji ,kese kağıdı ,deve tüyü gibi renkler olmalı ki biraz ağırlığı bastırsın ,mobilyalar çok ağır fazla aksesuar ile boğma bence .duvarlarda açık renk olursa iyi olur o zaman ,pembe odanın koltukları güzel cıvıl cıvıl içim açıldı ,ama orayı daha soft bir renkle ,daha pastel tonlarda yaparsan duvarını daha hoş olur ,herşeyi pembe ve yeşile boğmuşsun o odada da ..

Teşekkür ederim,sanırım kum beji gibi toprak kahve koyu olmayan tonlarından birini seçeceğim..
Salonda aksesuar olarak masanın üst duvarına oval kenarları bronz çerçeveli bir ayna istiyorum...bir kaç beyaz resim çerçevem var ,yere bir çiçek alıcam o kadar sanırım ..

Şuan pempe-yeşilli o dada o halı yok,minder yok .ilk çıktığında almıştım hevesten bir aralar modaydı renk renk bende sıkıldım.sadece beyaz bir tv ünitesi var o kadar..pastel bir renk erguvan rengi var bulursam eklerim resmi..biraz daha açık durabilir..

Yeşilli-morlu oda için şu nasıl olur sizce

Eklentiler

• $erguvan.webp
    $erguvan.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 478
Salon takımım rengi burda daha net..diğer sayfada eklediğim gerçekten çok parlak:)
$osmanli_tiv_1__1.webp

Teşekkür ederim herkese ,evt o renklerden birisi olucak..
Renkli odam için de nette çok çeşit var,boya kartelasını elime alıp bakacağım sanırım..

bak bu son eklediğin resimde arka duvar rengi güzel aslında ,çok koyu kaçar dersen bir duvarını bu renge yakın duvar kağıdı yapabilirsin mesela ..diğer duvarlar yine kum beji olur ..

canım bende yeni yaptırdım evimi oturma odan için polisan romantik lila foto kendi evimden daha iyi anlarsın$SAM_1379.webp salonun içinde gizemli bej düşünebilirsin$SAM_1382.webp

tatlım koltukların cok hoş avangard tarz sanırım .parlaklığı gayet de güzel ışıl ışıl zevk meselesi sürekli oturmayacaksan üstünde iyi etmişsin alkala sadece günlük için olmaz bu koltuklar...
ben yerinde olsam duvara beyaz duvar kağıdı yaparım veya fildişi boya ..aksesuarlar beyaz olmalı beyaz cerceveler güzel olur..güle güle otur bu arada fiyatı ne kadar koltukların..sehpaların da güzel bacakları estetik.

Back
X