• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama boya kafamda yara yapti:((

esra_esra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
218
2
68
Kocaeli
Kizlar kuaforde saclarimi once actrdim sonra da boyandi. Sacim yikandikdan sonra tam on tarafda yuvarlak sekilde tahris olmusdu. Simdi de yara oldu gecer mi ki cok korkuyormmm

Kizlar kuaforde saclarimi once actrdim sonra da boyandi. Sacim yikandikdan sonra tam on tarafda yuvarlak sekilde tahris olmusdu. Simdi de yara oldu gecer mi ki cok korkuyormmm

geçer canım ama yarayla sakın oynama çünkü oynayınca Allah korusun aynı yerde saç çıkmayabilir...sivilce gibi mi yoksa büyük mü canım?bitkisel yağlar kullan en basiti evde zeytinyağı vardır orayı yumuşatır canım ama uzun bir süre hemen saçını boyama:16:

bende aynı işlemde, aynı şeyi yaşadım, nasıl açıyorlarsa artık..bepanten sür, geçer 1 haftaya..

geçer canım ama yarayla sakın oynama çünkü oynayınca Allah korusun aynı yerde saç çıkmayabilir...sivilce gibi mi yoksa büyük mü canım?bitkisel yağlar kullan en basiti evde zeytinyağı vardır orayı yumuşatır canım ama uzun bir süre hemen saçını boyama:16:

Yok canim sivilce gibi degl. Leke gibi dokununca aciyo. Oyle iz gibi kalick diye korkuyorm

Back