Saç Rengi ve Saç Boyama Boya almaya çıkıyorum lütfen fikirlerinize ihtiyacım var!

nymphe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
69
0
36
Adana
sarı sık balyajlı saçımı açık bal köpüğü tonlarında boyamak istiyorum şöyle sıcak yalnız içinde kızıllık çok olmayan bi renk çok önerebilir misiniz? karışım falan da olur bekliyorum )

valla kimsede cevap ben söyliyim vermedi ama balyajlı saçın üzerine 8.3 loreal koyu sarı dore boyuyorum sonucunu merak edenlere yazabilirim:85:

merak ettim cnm neoldu sonuç.konunu şimdi gördüm merakla bekliyorum

bende yeni boyadım şimdi kumrala kafamda siyah olmuştu yıkayınca değişti.şimdi fön çektim güzel oldu merak ettim bakalım seninki nasıl olcak:81::81::81::81:

valla kimsede cevap ben söyliyim vermedi ama balyajlı saçın üzerine 8.3 loreal koyu sarı dore boyuyorum sonucunu merak edenlere yazabilirim:85:

Çok güzel bir renk o ama başta kızıl çıkıyor ancak 8-10 yıkamadan sonra kutudaki rengin aynısı oluyor. Gerçi saça göre değişir, kızıllık daha çabuk akabilir. Kısacası, kızılı görüp de paniklemeyin.

ne oldu saçınız..merak ettim..bende lorealin 8 numarası koyu sarıyı merak ediyorum boyatan varmı acab????

valla kelime kelime dediğiniz gibi oldu çok korkmuştum ama çok güzel bi renk balyajlarımda aralardan belli çok hoş oldu tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…