Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaBoya almaya çıkıyorum lütfen fikirlerinize ihtiyacım var!
sarı sık balyajlı saçımı açık bal köpüğü tonlarında boyamak istiyorum şöyle sıcak yalnız içinde kızıllık çok olmayan bi renk çok önerebilir misiniz? karışım falan da olur bekliyorum )
bende yeni boyadım şimdi kumrala kafamda siyah olmuştu yıkayınca değişti.şimdi fön çektim güzel oldu merak ettim bakalım seninki nasıl olcak:81::81::81::81:
Çok güzel bir renk o ama başta kızıl çıkıyor ancak 8-10 yıkamadan sonra kutudaki rengin aynısı oluyor. Gerçi saça göre değişir, kızıllık daha çabuk akabilir. Kısacası, kızılı görüp de paniklemeyin.
Çok güzel bir renk o ama başta kızıl çıkıyor ancak 8-10 yıkamadan sonra kutudaki rengin aynısı oluyor. Gerçi saça göre değişir, kızıllık daha çabuk akabilir. Kısacası, kızılı görüp de paniklemeyin.