Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar selam..
Saçımdaki boyadan nasıl kutulabilirim acaba oryali duymuştum ama zarar veriyomuş saça sanırım hem saç kendi renginede dönmüyodu bildiğiniz başka hızlı bi yöntem var mı yoksa oryale mi kaldım :)
kızlar selam..
saçımdaki boyadan nasıl kutulabilirim acaba oryali duymuştum ama zarar veriyomuş saça sanırım hem saç kendi renginede dönmüyodu bildiğiniz başka hızlı bi yöntem var mı yoksa oryale mi kaldım :)
Loeral matrix boya akıtıcı varmış. İlerideki sayfalara bakarsanız görürsünüz deneyenlerin paylaşımlarını. Saça zarar vermeden açıyor diye yazıyordu. :) Akıtmak istediğiniz rengi yeni boyadıysanız beyaz sabunla da akıtabilirsiniz.
yağ bakımları,sinameki ve bitkisel şampuanlar saçtaki boyayı akıtıyo
canım slm..ıyı kı gordum konunu senı kurtarabılırsem ne mutlu bana :):) oryal kesınlıkle kullanma saclarını kaybedersın...matrıx boya sılıcı var canım onu kullan kuaforere sor... ınan sonuc harıka otesı bırsey... Yazımı mutlaka oku...unutma matrıx boya sılıcı :) ve ıstedıgın rengı yaptır canım..
ben 2 kere oryalle actırdım butun acıcılar yakıyor saclarım o yuzden mahvoldu belime kadar kıvırcıktı kut kestırdım sımdı uzatmak ıcın uygulamalar denıyorum.cok pısmanım sacımda boya var uzasın uzadıkca kescem bırdahamı boya tovbe tovbe.hem para ver ustunede sacların gıtsın.bıttı sakın deneme canım cok pişman olursun.hangı acıcıyla acarsan ac sacı yakıyor.ben bunu bılırım bunu derım sonrası sana kalmış.oyuncak bebeklerin sacları varya onun gıbı oldu.ama sunu yapabılırsın sacının tonunda boya al boya zaten dıple pek farkı olmuyor uzadıkca kez tatlımbenım yazık etme.
canım slm..ıyı kı gordum konunu senı kurtarabılırsem ne mutlu bana :):) oryal kesınlıkle kullanma saclarını kaybedersın...matrıx boya sılıcı var canım onu kullan kuaforere sor... ınan sonuc harıka otesı bırsey... Yazımı mutlaka oku...unutma matrıx boya sılıcı :) ve ıstedıgın rengı yaptır canım..
canım sadece uzamasını bekle uzadıkca az az kesersin sabreden derviş muradına ermiş misali bekle sabret tatlım...