• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri boy ve saç orantısı??

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bence kısa boylular bele kadar saç asla kullanmamalı yoksa boyu kadar saçı var efekti veriyor
ama göğüs altına kadar uzatılabilir ama ondan fazlası asla bilmiyorum bizim bi hocamız vardı saçları poposuna kadardı dümdüzdü ve baya kısaydı 1,50 fln çok komik durduğunu düşünürdü herkes.

1.50 boyda popoya kadar saç gerçekten kötü. Bence uçları sivri gelen ve hafifçe bele değen yani beli fazla kapatmayan saç ideal. Bir de fizikle alakalı, çok küt bir vücudu varsa yakışmaz ama ince yapılı bir vücutta ince belde çok hoş duruyor... :8:

internetten araştırrsan görürsün. kısa saç kısa boyu daha uzun gösterir boyun ortaya çıktığı için galiba

Ben de kısayım ama saçlarımı kısa kestirdiğim zaman kendimi daha kısa ve şişman hissediyordum...

1.50 boyda popoya kadar saç gerçekten kötü. Bence uçları sivri gelen ve hafifçe bele değen yani beli fazla kapatmayan saç ideal. Bir de fizikle alakalı, çok küt bir vücudu varsa yakışmaz ama ince yapılı bir vücutta ince belde çok hoş duruyor... :8:

Ben de kısayım ama saçlarımı kısa kestirdiğim zaman kendimi daha kısa ve şişman hissediyordum...

kısa boylu olan arkadaşlarım saçlarını kısa kestirdiğinde çok çekici ve hoş duruyorlar. dediğin gibi fizikle ilgili o zaman.kısa boyda haddinden çok uzun saç kişiyi daha kısa gösteriyor

Back