- Konu Sahibi yesilboncuk972
arkadaşlar benim boyum kısa ama ben saçlarımı uzatmak istiyorum uzun saç yakışır mı yada daha doğrusu uzunluğu ne kadarda bırakmam ideal olur??kaydirigubbakcemile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısa boya uzun saç daha iyi olur diyosun mutlu oldum:) bu arada benim saçlarımın şöyle değişik bi özelliği var aklıma gelmişken soriyim benim saç diplerim o kadar gür durmuyo ama uçları diplerinden çok fazla duruyo üçgen gibi anlatabildimmi belkide onun için ne uzun nede çok katlı saç yakışmıyo şimdi saçımı uzun ve güsel göstermem için ne yapmam lazım uçlarına??Çok üzgünüm çoookBoy, kilo ve yapı meselesi ile saç uzunluğu orantılanabilir bence. Mesela, Gülse Birsel'e uzun saç hiç yakışmaz.
kısa boya uzun saç daha iyi olur diyosun mutlu oldum:) bu arada benim saçlarımın şöyle değişik bi özelliği var aklıma gelmişken soriyim benim saç diplerim o kadar gür durmuyo ama uçları diplerinden çok fazla duruyo üçgen gibi anlatabildimmi belkide onun için ne uzun nede çok katlı saç yakışmıyo şimdi saçımı uzun ve güsel göstermem için ne yapmam lazım uçlarına??Çok üzgünüm çoook