Boy var ama tip yok!:((

sibel_k

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2013
37
0
Arkadaslar, bana yardimci olun nolur..Acaba gercekten cokmu tipsizim banami öyle geliyor. Ne giysem yakistiramiyorum kendime, bu yuzden artik hic giysi almaz oldum, ayni seyleri giyip duruyorum. Boyum 172,ne kisayim ne cok uzun, kilom 65, yani öyle kilolu falan gözukmuyorum,normalim ama tipim bir tuhaf..bacaklarim boyuma göre cokmu kisa? Ic bacak 80 civari..

benim boyum 171 bacak boyum 95cm 52 kiloyum. ben bu yüzden pantolon giymeyi, mini elbiseler giymeyi tercih ediyorum biraz uzatsam boyu bedenim bir garip duruyor. sen de uzun elbiseler giyerek boyunun uzunluğunu avantaja çevirebilirsin, kaç yaşındasın? boy-kilo endeksi için soruyorum

arkadaşım boyun çok iyi ama kilo vermelisin boyla kilo arasında 12 fark olmalı tam ideal vücut öyle ortaya çıkıyor. saç bir kadının enönemli aksesuarıdır, saçlarınla oyna derim uzunsa kısaysa uzat uzunsa kısalt.Yüzünde beğenmediğin biyerin varsa dikkati başka yere çek onu ön plana çıkart. Mesela burnun büyükse yada beğenmiyorsan dikkati hemen gözlere çevir burun 2.planda kalsın onuda kaşlarınla oynarak güzel göz makyajıyla yapabilirsin.

bence sende özgüven eksikligi var öyle kızlar görüyorum ki doğru makyaj,doğru saç şekli ve bakımla çok hoş bayanlara dönüşüyor söyledikleri gibi çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır kendine yakışanı bul ve kendinle barışık ol sonuç itibariyle hiçbirimiz fiziki özelliklerimizi seçemiyoruz Allah bizi böyle yaratıyor o yüzden kendini oldugun gibi kabul etmeye çalış

benim boyum 171 bacak boyum 95cm 52 kiloyum. ben bu yüzden pantolon giymeyi, mini elbiseler giymeyi tercih ediyorum biraz uzatsam boyu bedenim bir garip duruyor. sen de uzun elbiseler giyerek boyunun uzunluğunu avantaja çevirebilirsin, kaç yaşındasın? boy-kilo endeksi için soruyorum

uzun boy için bel üstü ve bel altı uzunluğu farklı insanlar var. bel altın uzunsa normal duruyosunda bel üstünün uzun olması insnaı biraz tipsizleştiriyor.:KK34::KK34:

İnsanın kendisiyle barışık olması önemli. Ben de öyleydim, makyaj yapmazdım önceleri, kalçalarım büyük boyum kısa diye beğendiğim şeyleri deneyemezdim bile. Ama sonra araştıra araştıra öğrendim. Saçlarımı nasıl yaparsam şöyle olur, nası ayakkabı giyersem dik yürürüm falan diye. Sen de belki böyle şeyler denemelisin.

X