boy uzatma % 100 bitkisel

adlesss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
85
0
kızlar konuyu nereye acacagım bilemedim de buraya yazayım dedim daha uygun geldisanki burası..
kızlar bugun nette gezerken bişi buldum sizesitesini vereyim dedim ama mesaj sayısı 100 olmamış vermiyor nete biotall yazın ilkadreste cıkıyor zaten

kızlar 23 yasındayım boyun bu yastan sonra uzamaz demişti doktor ama inat ettimarastırıyordumki bu siteyibuldum dediklerine göre

15-25 yaş 3cm - 6cm
25-35 yaş 2cm - 4cm

uzayabiliyormus bilgisiolan varmiki bilmiyorumkismile egerdoğruysa yaşadık hihoyyyt

SİTESİNDE BİLGİVERİYORDA KULLANIPDENEYEN VARMIKİİ.. SONUCTA HİCBİR SATICI YOĞURDUM EKŞİ DEMEZKİİ bilmiyorumkismile

Ya lütfen inanmayın böyle şeylere.. Ameliyatlarla bile 2-3 cm uzatma sağlıyorlar. Bu tür ilaçlar uzun dönemde böbrek rahatsızlıklarına yol açar.. Çok çok rahatsızsanız üniversite hastanelerine başvurun. Yapılabilecek birşeyler varsa onlar anlatır zaten size..

kullanan yok galiba :) bn çok şükr memnunum boyumdan da eger gerçeklik payı warsa kardesim içn güzel bi sürpriz olcak :)

ilaçların hiçbir işe yaramadığını bizzat boy uzatma için görüştüğüm dr söyledi.
böyle şeylere inanmayın dedi.
uzatma için ameliyat gerekir. tabi buna da cesaret.....
en son çıkan ve en konforlu, komplikasyon riski en az olarak lanse edilen motorize çivi yöntemi bile nette yazılanlardan çok farklı..
öncelikle tüm operasyonların ortak noktası kemik kırılıyor. kaç cm uzama yapılacaksa (8 cm için 8 ay)
o kadar süre kesinlikle üzerine basmak yasak. iki bacaktan ameliyat olduğunda zaten tekerlekli sandalye şart.
tek bacakta da koltuk değneği ile ancak yürüyebilirsiniz. kaldıki çok fazla dikkat gerekiyor çünkü düşme neticesinde kırılma sözkonusu...
iki bacaktan ameliyat olan varsa lütfen onlarda deneyimlerini paylaşsın...

X