Canım kendimi bildim bileli deve gibiyim, o kitabı da senden duyuyorum ama plates de duruşu düzeltiyor, bi kaç cm fark eder bundan dolayı.. Öneririm. Kafana bu kadar da takma bence, minyon olmak her zaman iyidir. Ergenlik çağındaysan yüzme ve voleybol öneririm.
yastik kullanmamak gerekiyomus bi kac sey daha var ilk egzersiz 7gunluk ve bu surenin sonunda 2.5 cm farkediyomus 7 gunun sonunda size haber veririmm
yastik kullanmamak gerekiyomus bi kac sey daha var ilk egzersiz 7gunluk ve bu surenin sonunda 2.5 cm farkediyomus 7 gunun sonunda size haber veririmm
2,5 yaşındaki oğlum bile yaşı gereği çok hızlı uzamasına rağmen o kadar hızlı boy atamıyor, atamaz.
Lütfen birkaç açıkgöz cebini dolduracak diye umutlarının sömürülmesine izin verme. O kadar kısa zamanda büyüme çağında bile o kadar uzama mümkün değil.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama kemik uçları kapandıktan sonra boy uzatmanın tek yolu topuklu ayakkabı giymektir.
şu an 2. haftaydım ve gözle görülür değişimler var. vücut yapım daha düzgün hale geldi ve 2 cm farkediyo şu an
sen kaç yaşındasın?
yaşım 22, olumlu sonuç alabilmek için çok özverili çalışmak gerek hareketler çok yorucu olabiliyo ve ya sıkılabiliyosunuz ağlayarak yaptığım günler bile oldu : )
şu an 2. haftaydım ve gözle görülür değişimler var. vücut yapım daha düzgün hale geldi ve 2 cm farkediyo şu an
ahh canımm bana kalsa herşeyimden memnunum da başvurmayı düşündüğüm bazı işler var onlarda boy sınırı oluyo
Boy uzama kitabı ladım bugün 3. günüm etkilerini hissedebiliyorum daha önce kullanan olduysa yazabilir miiii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?