- 23 Nisan 2019
- 307
- 116
- 103
- Konu Sahibi dangerousangel
-
Kabul etmiyor kendisi maalesefDoktorunuza danışsanız?
Hangi şehir dr adı nedir? Bilelim de gitmeyelim.Kabul etmiyor kendisi maalesef
Başka bir doktora gidin daha iyi bileneAy lütfen yardımcı olabilecek biri varsa daha önceden başına gelmiş biri varsa yazsın
5 gün oldu artık oturdu sayılır. Bundan önceki yaptırdıklarımda kaşlarım giderek kalkardı bunda resmen olduğu gibi aşağı düştü kaşım gözüm bitişti gibi oldu.Kaç gün oldu yapalı
Bu konuda uzman birkaç doktorla görüşün 1 ay gibi kısa bir sürede iyice araştırman ve onların yönlendirmesi daha doğru olur. Yukarıdaki üyenin dediği gibi yüz erme bandıda kullanabilirsin.Merhaba doktorum düğünden 1 ay önce botoks yapalım güzel olur demişti yaptırdım ve sonuç hüsran kaşlarım kalksın istemiştim daha düştü kendi kavisi yok oldu resmen allahtan göz kapağımda bi düşme falan olmadı.1 ay sonra düğünüm var resmen suratım değişti berbat oldu nasıl geçer mi bir aya çok kötü hissediyorum
2 gün daha bekle soğuk uygula. Baktın değişme yok işini bilen başka bir doktora git. Hangi şehir ?5 gün oldu artık oturdu sayılır. Bundan önceki yaptırdıklarımda kaşlarım giderek kalkardı bunda resmen olduğu gibi aşağı düştü kaşım gözüm bitişti gibi oldu.
Ankara2 gün daha bekle soğuk uygula. Baktın değişme yok işini bilen başka bir doktora git. Hangi şehir ?
Aslında harika bir doktor biliyorum ama yurt dışında 2 Eylül de gelecek. Hangi doktora gittin ?Ankara
Özelden yazdımAslında harika bir doktor biliyorum ama yurt dışında 2 Eylül de gelecek. Hangi doktora gittin ?
Keşke dah önce yaptırsaydınız; sanki bir ay (iyi olsa da işlem) oturma süreci için erken. Bide ilk k ez yapılan işlemler riskli tabi önemli günler öncesi. Arkadaş yazmış gözleri yukarı kaldıran o bantlardan kullanın düğün günü. Bide yüz yogası sanırım etkisini hızlı geçiriyordu botoksun ama o da uzun vadeli tabi.Merhaba doktorum düğünden 1 ay önce botoks yapalım güzel olur demişti yaptırdım ve sonuç hüsran kaşlarım kalksın istemiştim daha düştü kendi kavisi yok oldu resmen allahtan göz kapağımda bi düşme falan olmadı.1 ay sonra düğünüm var resmen suratım değişti berbat oldu nasıl geçer mi bir aya çok kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?