Botox Sonrası Deneyimlerimiz paylaşım alanı..

Gurjigogo

Adım artık Anne!
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
785
851
Merhaba kizlar bugün ilk defa göz cevreme botox yaptirdim. Şuana kadar yüzümde hiçbir işlem yoktu, ancak yasim 28 ve gülünce çok cizgilerim belli oluyodu genetiktede var anneminde tek göz kenarları kırışık. Bende önlem amacli ilk kez denedim. Başta baya korktum nasıl etkiler olacak diye. İğne sinek acısı gibiydi , etkisi bir hafta sonra başlıyormuş . Sizce nasil değişimler oluyor. Tek bir kere yeterli olmaz tabi altı ay sonra tekrar gidicem. Deneyimliler paylasirmi ?

konunun otörü geldi :) hangi marka kullandı doktorun canım? ben hem botoks hem disport yaptırdım. botoksa başka şeyler karıştırmaya başlamışlar etkisi çok daha kısa sürüyo artık. doktorum söylemişti. botoks 3 ay disport 5 ay duruyo. botoks 3 gün disport 20 saat sonra başlıyor. cildin bebek gibi oluyor birkaç aylığına :) ne kadara yaptırdın canım?

Vala canım öyle etkili oldu ki bende benim sadece göz cevrem problemli gülünce aşırı kirisiyor yasim 27 olsada genetik bizde anneminde öyle. Goz cevreme yaptı sadece normalde botox etkisini bir hafta sonra gosteriyormus ama benimki ertesi guldugumde sadece bi tane çizgi oluştu ufak diğerlerinin hepsi gitmişti sok oldum bu kadar çabuk etki etmesine. Şuan hala öyle yani esimde fark etti hemen etki etti diye. Marka ne kullandılar sormadim açıkçası . Doktorum tatlı bir beyfendi ilgilendi sağolsun .

ben bütün yüz 400 yaptırmıştım. biraz pahalı gibi seninkisi ama ertesi gün etkisi başladıysa disporttur büyük ihtimalle
Vala bebeğim etkisini çok gördüğüm için para ucuz bile geldi boşa gitmedi çünkü. Ertesi gün bütün cizgiler gitmişti. Yanak yaptırdin mi ? Nasıl etkisi oluyor yanakta ? Tüm yüz derken nereleri yapıyorlar

Ben de konuyu görüp geldim yaptırmayı düşünenlerdenim belirgin çizgilerim yok ama ileride oluşabilecek çizgiler için yapılması gerekiyor evet :) 30 yaşındayım bulunduğum şehirde 700 e yapıyorlar bütün yüzü,
fakat duyduğuma göre ilacı sulandırma olayı varmış (tıp dilinde sulandırma gerçek su değildir tabi) bu nedenle arkadaşın dediği gibi etki az sürüyor
bu arada tek tüp bir kişiye yetip artacak kadar çok dedi bir doktor arkadaş.
yapan doktorla 4 kişi anlaşıp tek tüpü kullanıp kişi başı da tüm yüze ortalama 200 tl veriyorlar.
ben 5. kişi olamadım henüz o da ayrı :KK66:
takipteyimmmm :)

Ben de konuyu görüp geldim yaptırmayı düşünenlerdenim belirgin çizgilerim yok ama ileride oluşabilecek çizgiler için yapılması gerekiyor evet :) 30 yaşındayım bulunduğum şehirde 700 e yapıyorlar bütün yüzü,
fakat duyduğuma göre ilacı sulandırma olayı varmış (tıp dilinde sulandırma gerçek su değildir tabi) bu nedenle arkadaşın dediği gibi etki az sürüyor
bu arada tek tük bir kişiye yetip artacak kadar çok dedi bir doktor arkadaş.
yapan doktorla 4 kişi anlaşıp tek tüpü kullanıp kişi başı da tüm yüze ortalama 200 tl veriyorlar.
Canım zaten cizgiler oluştuktan ve derinlestikten sonra botox tek başına yeterli olmuyor. Botox zaten mimikleer yüzünden oluşan kırışıklıkları önlüyor kası durduruyor çünkü. Ben ifademde samimiyetsizlik oluşur gulemem falan diye korkuyordum ama doktorum sağolsun dedi iyi bir el yaparsa aşırıya kacilmazsa öyle bir ifade asla oluşmaz dedi. Ve olusmadida bende memnun kaldım cok

Canım zaten cizgiler oluştuktan ve derinlestikten sonra botox tek başına yeterli olmuyor. Botox zaten mimikleer yüzünden oluşan kırışıklıkları önlüyor kası durduruyor çünkü. Ben ifademde samimiyetsizlik oluşur gulemem falan diye korkuyordum ama doktorum sağolsun dedi iyi bir el yaparsa aşırıya kacilmazsa öyle bir ifade asla oluşmaz dedi. Ve olusmadida bende memnun kaldım cok
evet evet uzman el çok önemli, ve bu ilaç bölgeyi dondurduğu gibi çizgisel bölgelere de bir nevi dolgu da yapıyor.
4 ayda bir yaptıran arkadaşım var kız 38 yaşında inanamazsınız o yaşta olduğuna gördüğnüzde.
yaptırmak lazım :KK66:
hadi bakalım güle güle kullan :KK66:

evet evet uzman el çok önemli, ve bu ilaç bölgeyi dondurduğu gibi çizgisel bölgelere de bir nevi dolgu da yapıyor.
4 ayda bir yaptıran arkadaşım var kız 38 yaşında inanamazsınız o yaşta olduğuna gördüğnüzde.
yaptırmak lazım :KK66:
hadi bakalım güle güle kullan :KK66:
Sağol tatlım darısı başına :)

bu arada tek tüp bir kişiye yetip artacak kadar çok dedi bir doktor arkadaş.
bi tüpü 4 kişiye çok fazla sulandırmadan yetiremez ya imkansız fazla güvenmeyin ona bence

alın kaş arası kaz ayakları ağız çevresi. yanakta olmaz ki? olur mu bilemedim ama ben yaptırmıyorum
Canım nerede yaptırdın? Fiyatı çok uygunmuş. Benim oğlum 15 aylık alnıma, kaş arası Bi de kaz ayakları için istiyorum ama emzirdiğim için Dr olmaz Dedi. Emzirmeyi bitirince gel Dedi. Yaşım 32 kırışıklığım pek yok ama alnımda kaş kaldırma miniğinden dolayı çizgi olmuştu ben de botox yaptırmıştım. Hamilelik doğum derken kaldı öyle. Şimdi her aynaya baktığımda gözüme batıyor :KK43:

Merhabalar herkese 3defa botox tecrubem oldu ilk yaptirdigimda yarım tup gibi kullanıldı fiyatina 200 ödedim ikincisin de başka bir doktor dudak kenari kaldırma göz kenari alına yaptı sadece 400 odedim gelgelelim ankaradan taşınıp Bursaya yerlestik gittiğim her doktor 750 dedi Tamam dedim fakat bu 750 oldu iki kat fiyat neymis efendim göze ayrı bir tüp alına ayrı bir tüp dudak kenarına ayrı yani ortalama fiyat 2bini gecti ilk kez böyle birşey yasadim bana normal gelmedi ankaraya usenmeyip gidicem canım doktorlarima

Merhaba,

30 yaşımdayım. Botoxa başlamayı düşünüyorum, lakin korkularım var.

Botox'un uzun vadede, kasları felç ettiğinden dolayı, kasların küçülüp (çalışmamaktan zayıflayıp) yüzde sarkma, çökme (ya da benzeri, tam olarak ne kastettiklerini de bilmiyorum) yaptığını söyleyenler var. Şehir efsanesi midir, bilmiyorum. Bunu ispatlayan herhangi bir bilimsel araştırma bulamadım (almanca ve ingilizce çok araştırdım gerçekten). Dergilerde haberlerde yer alan yazılar sadece, ama herhangi bi düzgün kaynakları yok.

Sizin düşünceleriniz nedir bu konuda?

X